Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Vanavond op tv: Moordzaak zonder lijk

Thrillerschrijver Jac Toes en journalist Paul Bolwerk schreven Moordzaak zonder lijk, een true crime-thriller over de mysterieuze verdwijning van fotograaf Henk Peters. Peter R. de Vries bespreekt het boek vanavond om 18.35 op RTL Boulevard.

RTL Boulevard
Vanavond om 18.35 op RTL4 zal Peter R. de Vries het boek Moordzaak zonder lijk en de zaak van de spoorloos verdwenen Henk Peters bespreken. Daarnaast komen ook nabestaande Diana Peters en verdachte, getuige en slachtoffer Ruud Lomans aan het woord. 

Over het boek

Op koninginnenacht 2009 verdween hobbyfotograaf Henk Peters spoorloos. Zijn lijk is nooit gevonden. Zonder lijk, moordwapen, plaats delict, bekentenis, getuigen en motief is toch een verdachte aangehouden én tot 18 jaar cel veroordeeld. In Moordzaak zonder lijk wordt deze geruchtmakende zaak tot op de bodem onderzocht. Het blijft tot op de dag van vandaag onduidelijk wat er precies met Henk Peters is gebeurd. Toes en Bolwerk werpen met hun minutieuze onderzoek nieuw licht op deze bizarre zaak, die vele spannende ontwikkelingen kent.

Over de auteurs
Jac. Toes is misdaadauteur met een veelzijdig verleden. Hij won de Gouden Strop voor zijn boek Fotofinish en ontving nominaties voor diverse andere titels. Hij schreef onder andere De vrije man, waarover Hebban hoofdredacteur Sander Verheijen riep: "De vrije man is een boek over passie en verraad, even gedurfd als vernieuwend. Snel en vaardig geschreven, met een zeer onverwachte ontknoping."

Paul Bolwerk is regioverslaggever bij dagblad De Gelderlander en maakte reportages in binnen- en buitenland. Hij publiceerde o.a. over de ontvoering van Claudia Melchers en de moord op Louis Sévèke.

Moordzaak zonder lijk wordt op 29 mei gepresenteerd in Oosterbeek.

Lees meer...


Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
407 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Vanavond op tv: Moordzaak zonder lijk

 

Gerelateerd

Over

Jac. Toes

Jac. Toes

Jac. Toes (1950) is een Nederlandse auteur en tevens actief als scenarioschrijve...

Paul Bolwerk

Paul Bolwerk

Paul Bolwerk is regioverslaggever bij dagblad De Gelderlander. Hij publiceerde ...

Gesponsorde boeken