Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Veerkracht - wie heeft het?

We hebben allemaal wel eens een moment in ons leven dat het niet zo lekker loopt. In het persoonlijke en zakelijke leven gaan zo nu en dan dingen mis. Het hoort bij het leven. Maar hoe ga jij daar nou mee om?

Marja den Boer schreef er een boek over: De wetten van vallen en opstaan. Het bevat tien wetten in de kunst van het vallen en weer opstaan, ondersteund door een reeks persoonlijke verhalen, die bewijzen dat het iedereen overkomt: pech en ellende. Den Boer heeft in het boek een aantal openhartige interviews met bekende en inspirerende Nederlanders opgenomen, die vertellen over hun eigen persoonlijke crisis. Belangrijker nog: hoe ze daar weer uit omhoog zijn gekrabbeld.

‘Ik zie tegenslag of een crisis als een uitnodiging van het leven om anders naar jezelf te kijken en een stap te zetten.’ – Helena van Engelen

‘Loslaten doet pijn. Het zorgt voor een gevoel van lijden. Let wel, het is zinvol lijden.’ – Johan Noorloos

‘Door mijn scheiding ben ik wakker geschud.’ – Babette van Veen

‘Veerkracht kun je ontwikkelen.’ – Marc de Hond


Over de auteur
Marja den Boer is trainer en coach voor particulieren, ZZP'ers en organisaties. Ze ondersteunt mensen die het heft in eigen handen willen nemen en leert ze om te gaan met veranderen. Ze schrijft onder andere voor het magazine Happinez. Een eerder boek van haar hand is Durven doen wat je raakt, dat vertelt welke weg bekende mensen hebben afgelegd om de positie te bereiken die ze nu hebben.

Win het boek
In samenwerking met uitgeverij Lev. geven we drie exemplaren van De wetten van vallen en opstaan weg. Wil je kans maken op dit boek, doe dan mee aan de giveaway bij dit artikel.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
407 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Veerkracht - wie heeft het?

 

Gerelateerd

Over

Marja den Boer

Marja den Boer

Marja den Boer helpt mensen het heft in eigen handen te nemen en om te gaan met...

Gesponsorde boeken