Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Verhoef en Slaughter gewild op Hebban.nl

Esther Verhoef en Karin Slaughter mogen zich deze week verheugen in een hoge mate van populariteit bij de Hebban-bezoeker. De twee staan met meerdere titels in de hitlijst, evenals Tess Gerritsen en Stieg Larsson.

De populairste thrillers op Hebban.nl:

1. (-) Esther Verhoef - Lieve mama  - 3e wk
Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen. Het leven van de 18-jarige Ralf draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen. Hij laat zich meesleuren in een crimineel plan: een overval op de woning van Helen en Werner.

2. (7) Gilly Macmillan - Laat me niet alleen  - 4e wk
Op de dag dat Ben, de achtjarige zoon van Rachel Jenner, vermist raakt stort Rachels wereld in. Ze is compleet onvoorbereid op de felheid waarmee ze wordt aangevallen door de media. Van de krant tot blogs: iedereen heeft een mening over haar.

3. (-) Jussi Adler-Olsen - De vrouw in de kooi  - 2e wk
De jonge linkse politica Merete Lynggaard verdwijnt zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren van alles: van moord en zelfmoord tot een geplande vrijwillige verdwijning. Brigadier Carl Mørk, hoofd van de Afdeling 'onopgeloste zaken' Q, forceert na enkele jaren een grote doorbraak in het onderzoek.

4. (3) Esther Verhoef - De kraamhulp  -  4e wk
Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. Maar deze blijkt een gevaarlijke psychopate te zijn.

5. (2) Samuel Bjørk - Ik reis alleen   -  4e wk
Inspecteur Holger Munch en zijn collega Mia Krüger onderzoeken de moord op een zesjarig meisje. Zij wordt op het Noorse platteland gevonden, met een springtouw opgeknoopt aan een boom en met vreemde poppenkleren aan.

6. (13) S.J. Watson - Voor ik ga slapen - 4e wk
Elke ochtend als Christine wakker wordt zijn haar herinneringen gewist. Haar geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Ze is volledig afhankelijk van haar man Ben, met wie ze al 22 jaar getrouwd is. Dankzij haar dagboek ontdekt ze dat Ben haar niet alles vertelt. 

7. (6) Stieg Larsson - Mannen die vrouwen haten  -  2e wk
Eerste deel uit de Millenniumtrilogie. Journalist Mikael Blomkwist en hacker Lisbeth Salander gaan samenwerking aan om de moord op de 16-jarige Harriët Vanger op te lossen.

8. (4) Håkan Nesser - Hemel boven Londen   - 3e wk
De vermogende Leonard Vermin heeft nog maar een paar weken te leven. Met zijn partner en haar kinderen is hij in Londen voor een afscheidsetentje. Wanneer hij daar zijn testament voorleest, verrast hij iedereen.

9. (-) Lars Kepler - Slaap  - 1e wk 
Joona Linna wordt in Slaap geconfronteerd met zijn oudste vijand, de seriemoordenaar Jurek Walter. De man voor wie Linna alles wat hij liefhad moest achterlaten. 

10. (9) Stieg Larsson - De vrouw die met vuur speelde  - 3e wk
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een kritische journalist van middelbare leeftijd Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tattoos én ze is een computerhacker van wereldklasse. Drie moorden, één avond. Een van de slachtoffers is Nils Bjurman, de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwapen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth.

11. (11) Stieg Larsson - Gerechtigheid - 2e wk
Lisbeth Salander heeft een levensbedreigende aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, evenals de man die verantwoordelijk is voor haar duistere, pijnlijke verleden: Alexander Zalachenko.

12. Karin Slaughter - Nachtschade  - 1e wk
In het slaapstadje Grant County ontstaat grote deining als een jonge lerares wordt verkracht en vermoord. De vrouw wordt gevonden door Sara Linton, de plaatselijke kinderarts en lijkschouwer.

13. (12) Tess Gerritsen - De chirurg  -  3e wk
's Nachts dringt hij hun huizen binnen. Hij sluipt door de slaapkamers waar vrouwen liggen. De precisie waarmee de moordenaar te werk gaat, duidt erop dat hij gestoord is. De kranten geven hem al snel de onheilspellende bijnaam De Chirurg.

14. (-) Lars Kepler - Hypnose  - 2e wk 
Tien jaar geleden heeft Erik Maria Bark gezworen nooit meer iemand onder hypnose te brengen. Maar als inspecteur Joona Linna hem vraagt haar te assisteren bij een moordzaak waarbij de levens van een jongen en zijn zus op het spel staan, heeft Erik geen andere keuze.

15. (-) M.J. Arlidge  - Iene Miene Mutte - 2e wk
Het meisje was amper nog in leven toen ze het bos uit kwam lopen. Een aantal dagen later wordt een tweede in shock verkerend slachtoffer gevonden en ontstaat er een patroon. In tweetallen worden mensen ontvoerd, vastgehouden en uitgehongerd. Vervolgens krijgen ze een duivels dilemma voorgelegd: doden of gedood worden.

16. 10. S.J. Watson - Tweede leven - 3e wk
Julia wordt geconfronteerd met de gewelddadige dood van haar zusje Kate in Parijs. Van Kates huisgenote en beste vriendin hoort ze over het dubbelleven dat Kate leidde. Wanneer Julia dit tweede leven van haar zusje onderzoekt, ontmoet ze de charmante en mysterieuze Lukas.

17. (-)  Ethan Cross - Ik ben de nacht  - 2e wk
Zijn naam is ­Francis Ackerman jr. Hij is wat men wel een seriemoordenaar noemt. Al zijn slachtoffers ­krijgen een eerlijke kans, hij doodt niet zomaar. Hij speelt een spel met ze. Wie wint, overleeft. Hij heeft nog nooit verloren.

18. (-) Karin Slaughter - Een lichte koude huivering   - 1e wk
Op de campus van een universiteit vinden in een week tijd enkele studenten onder mysterieuze omstandigheden de dood. Terwijl kinderarts en lijkschouwer Sara Linton het eerste lichaam onderzoekt, wordt haar hoogzwangere zus Tessa door een onbekende aangevallen.

19. (-) Tess Gerritsen - Zustermoord  - 1e wk
Patholoog-anatoom dokter Maura Isles ziet op haar autopsietafel een vrouw die voor haar eigen deur is doodgeschoten. De dode vrouw lijkt als twee druppels water op Maura...

20. (-) Karin Slaughter - Triptiek  - 1e wk
Wanneer politierechercheur Michael Ormewood wordt opgepiept om naar de plaats delict bij het beruchte Grady Homes te gaan, wordt hij geconfronteerd met een van de bruutste moorden in zijn gehele carrière: Aleesha Monroe wordt badend in het bloed in het trappenhuis gevonden. Haar lichaam is verschrikkelijk toegetakeld.

De Bestseller60 van de CPNB vindt u hierOver de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Verhoef en Slaughter gewild op Hebban.nl

 

Gerelateerd

Over

Gilly Macmillan

Gilly Macmillan

Laat me niet alleen van Gilly Macmillan was dé verrassing op de Lond...

Gesponsorde boeken