Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Verras je moeder met 'Plastic rozen'!

Zondag 10 mei is het Moederdag! Laat die bonbons of dat bosje bloemen maar zitten dit jaar, want op Hebban maak je kans op een veel beter cadeau voor jouw liever moeder: 'Plastic rozen'!

De columns die Sylvia Witteman eerder schreef voor De Volkskrant zijn nu gebundeld in Plastic rozen, onlangs verschenen bij uitgeverij Nijgh & Van Ditmar. Iedere moeder wordt blij van deze columns, vol met hilarische en herkenbare anekdotes over het ouderschap. Gun jij jouw moeder dit cadeau voor Moederdag? Lees dan gauw verder!

Over Plastic rozen :

"Uit gemakzucht laat ik mijn kinderen zo veel mogelijk hun eigen gang gaan", zegt Sylvia Witteman in een van haar columns. Een bevrijdende uitspraak bij het getob over goed moederschap versus de noodzaak gewoon de dag door te komen. In deze bundel staan de hoogtepunten uit meer dan tien jaar verslaggeving over het hedendaags gezinsleven. Over het leed dat kinderfeestje heet; de vaststelling dat kinderen graag dood lijken te willen en projectielbraken. Het eindigt meestal aldus: "Als de kinderen s avonds eindelijk allemaal in bed liggen, zak ik met een borrel op de bank, of ruggelings op de keukenvloer, afhankelijk van de graad van uitputting."

Geen ouder, maar zeker geen moeder kan zonder dit boek. Laat die rozen maar zitten.

Over Sylvia Witteman:
Sylvia Witteman (1965) studeerde Nederlands en schreef jarenlang recepten in De Volkskrant voor ‘De Volkskeuken’. Tot op heden schrijft ze voor deze krant een wekelijkse column. Van haar hand verschenen onder andere: Pekingeend bij nacht (2007), Ik verzin dit niet (2009), Koken met Sylvia Witteman (2010), De troost van een warm visje (2013) en De huisvrouwmonologen (2013). Dit laatste boek is ook bewerkt voor het toneel. De columns die Witteman schreef voor De Volkskrant, werden gebundeld in haar boek Plastic rozen (2015).

Maak jij jouw moeder blij met Plastic rozen ? Doe mee met de giveaway en maak kans op een exemplaar!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Verras je moeder met 'Plastic rozen'!

 

Gerelateerd

Over

Sylvia Witteman

Sylvia Witteman

Sylvia Witteman (1965) studeerde Nederlands en schreef jarenlang recepten in De ...

Gesponsorde boeken