Hebban vandaag

Algemeen /

Verwacht in augustus 2015

door Sander (Hebban Crew) 1 reactie
Op de eerste van de maand selecteert de redactie van Hebban 7 in het oog springende titels in de acht Hebban categorieën. In deze eerste aflevering gidsen onze experts je door de verwachte boeken van augustus. Hieronder een overzicht van alle verwacht-artikelen.

  • De 7 veelbelovende literaire romans van augustus met o.a. Wie storm zaait, de nieuwste roman van T.C. Boyle en Onderweg met Roadie, de debuutroman van zanger, acteur, film- en grappenmaker Thomas Acda
  • De 7 YA-toppers van augustus die je volgens onze young adult-redactie niet mag missen met o.a. Charisma van Jeanne Ryan en een nieuw boek van succesduo, moeder en dochter, P.C. en Kirstin Cast. Verlost is het verpletterende slot van de successerie Het huis van de Nacht.
  • De 7 opmerkelijkste thrillers van augustus bevat slechts één Nederlander: Peter Römer. Op het programma staat zijn derde thriller in de serie misdaadromans rond rechercheur Hanna Vermeer. Natuurlijk ook aandacht voor het vervolg van de Millennium Trilogie: Wat ons niet zal doden van David Lagercrantz, dat ongetwijfeld gaat wedijveren voor de eerste plek in de Bestseller 60 met dat andere vierde deel van een trilogie, Grey van E.L. James. 
  • De 7 lekkerste culinaire boeken van augustus. Ondanks of misschien wel door de komkommertijd onder meer aandacht voor gezond eten (Thug Kitchen), de vegetarische keuken (Vegarabia) en de fusion keuken (The Zaza ramen Book).
  • De 7 meest fantastische SF- & Fantasyboeken van augustus laat zien dat de Nederlandstalige fantasy flink in opmars is. Tijdens het Castle Fest in Lisse, dit weekend, zijn er weer de nodige boekpresentaties, waaronder die van selfpubber Sophia Drenth (Bloedwetten) en Zilverspoor-auteurs Cocky van Dijk en Kim ten Tusscher
  • De 7 Junior-toppers van augustus! Hierin aandacht voor mooie, bijzondere en/of aansprekende kinder- en jeugdboeken. De redactie selecteerde o.a. het nieuwe boek van bestsellerauteur Jacques Vriens, De kindertemmer, en een prachtig prentenboek van Henriette Boerendans: Daar buiten slaapt een aap
  • De 7 prachtigste Feelgood romans van augustus bevat onder meer de derde erotische roman van Marique Maas (pseudoniem van thrillerauteur Esther Verhoef). De bestemming is het derde deel in de serie Muren van glas. Nog meer erotische romantiek, maar dan in combinatie met heel veel geld, komt van de hand van Jessica Clare. Het meisje en de miljonair is het tweede deel in De miljonairsclubserie.  
  • De 7 interessantste non-fictie boeken van augustus met o.a. aandacht voor een overlevingsverhaal (Ondergedoken van Marie Jalowicz Simon), opzienbarende operaties van een revolutionaire chirurg (Dokter Mütters medische mirakels van Cristin O'Keefe Aptowitz) en beesten in de stad (Het Amsterdamse beestenboek van Remco Daalder). 

 Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1058 volgers
474 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Verwacht in augustus 2015

Gesponsorde boeken