Hebban vandaag

Listmania /

Verwacht: literatuur in 2021 (1)

door Hebban Crew 10 reacties
In Verwacht zet de redactie van Hebban titels in de spotlights waarvan ze vindt dat je moet weten dat ze gaan verschijnen. Voor het volledige overzicht van verwachte titels houd je natuurlijk de Verwachtlijst in de gaten, of abonneer je je op de wekelijkse Verwacht-nieuwsbrief.

Nederlandstalige debuten

Uitgelicht

Eva García Sáenz de Urturi brak door met de populaire thrillertrilogie met inspecteur Unai López de Ayala in de hoofdrol. Ook op Hebban hebben de boeken, te beginnen met De stilte van de witte stad, vele fans die hoge waarderingen uitdeelden. Het verhaal werd bovendien verfilmd door Netflix in samenwerking met de Spaanse streamingdienst Movistar. Met haar nieuwste boek gooit ze het over een andere boeg: Aquitanië is een historische roman over Eleonora van Aquitanië, de enige vrouw in de geschiedenis die koningin van Frankrijk en van Engeland was. In de 'Witte Stad'-trilogie liet de auteur al blijken dat historische achtergronden haar goed liggen; lezers die dat wel konden waarderen, zullen dit nieuwe boek vast meteen op hun Wil-ik-lezen-plank zetten.

Eva García Sáenz de Urturi Interview met de auteur

Meer verwachte literatuur vind je in het Hebban Verwacht-overzicht. Elke maandag een overzicht in je mailbox van verwachte titels in jouw favoriete genres? Meld je dan in Mijn Hebban aan voor de gratis verwacht-nieuwsbrief.

Naar welke romans kijk jij uit?

Reageer onder dit artikel.Over de auteur

Hebban Crew

2367 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Verwacht: literatuur in 2021 (1)

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken