Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Verwacht: thrillers in 2021 (2)

door Hebban Crew 7 reacties
In Verwacht zet de redactie van Hebban titels in de spotlights waarvan ze vindt dat je moet weten dat ze gaan verschijnen. Voor het volledige overzicht van verwachte titels houd je natuurlijk de Verwachtlijst in de gaten, of abonneer je je op de wekelijkse Verwacht-nieuwsbrief.

Uitgelicht

Esther Verhoef is een van de succesvolste auteurs van Nederland, van haar psychologische thrillers werden miljoenen exemplaren verkocht. Ze won tweemaal de Zilveren Vingerafdruk / Crimezone Thriller Award, eenmaal De Diamanten Kogel en eenmaal de NS Publieksprijs. Ze is een veelzijdige schrijver: naast de thrillers onder eigen naam heeft ze samen met Berry Verhoef ook de Escober-thrillers geschreven, publiceerde ze een succesvolle roman, schrijft ze non-fictie en is ze een voorvechter van het korte verhaal. Met De nachtdienst zet ze een onvervalste thriller neer waarin een dierenarts wordt gedwongen een levensreddende operatie uit te voeren op een gewonde inbreker.

Esther Verhoef Recensie Labyrint

Meer verwachte thrillers vind je in het Hebban Verwacht-overzicht. Elke maandag een overzicht in je mailbox van verwachte titels in jouw favoriete genres? Meld je dan in Mijn Hebban aan voor de gratis verwacht-nieuwsbrief.

Naar welke thrillers kijk jij uit?

Reageer onder dit artikel.Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Verwacht: thrillers in 2021 (2)

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken