Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Vier keer Jussi in de Bestseller 60

door Hebban Crew 1 reactie
Ruim één op de drie titels in de Bestseller 60 deze week is een thriller. De Deen Jussi Adler-Olsen zorgt met vier boeken voor een belangrijk aandeel in de categorie spannend leesvoer. Nieuw binnen is Linda Jansma met Verbroken, terwijl Rosamund Lupton met 'Zusje' voor de honderdenvijfde keer in de CPNB-lijst bivakkeert.

Paula Hawkins is ook deze week met haar tweede plek de hoogst genoteerde thrillerauteur in de lijst. De redactie van VN Detective & Thrillergids riep haar debuut Het meisje in de trein uit tot spannendste boek van het jaar en die bekroning mist haar weerslag niet. De helft van de top tien bestaat overigens uit thrillers.

Nieuw binnen in de lijst is Linda Jansma met Verbroken. Deze schappelijk geprijsde thriller vertelt over de ethisch hacker Mara, die het netwerk van een mediabedrijf aan een grondige test onderwerpt. Ze ontdekt informatie die het leven van duizenden Nederlanders in gevaar kan brengen.

Opmerkelijk zijn de vier noteringen van Jussi Adler-Olsen in de CPNB-hitparade. Zijn nieuwste thriller, De grenzeloze, staat op nummer 8, de in prijs verlaagde 'oudjes' De vrouw in de kooi, De noodkreet in de fles en Het Marco-effect bezetten respectievelijk plaats 56, 59 en 60.

Zolang er liquidaties in en rond Amsterdam plaatsvinden, is er ook interesse naar het boek dat dit fenomeen duidt en goed in kaart brengt. Mocro maffia van de journalisten Wouter Lamans en Marijn Schrijver duikt weer eens op in de Bestseller 60. 

De volledige lijst van de Bestseller 60 is hier te vinden. 

Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vier keer Jussi in de Bestseller 60

 

Gerelateerd

Over

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen (1950) werkte na zijn studie vele jaren als uitgever in zijn e...

Gesponsorde boeken