Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Vier Kerstmis met de McKettricks

Kerst komt eraan en daarom heeft uitgeverij Harlequin een aantal boeken gepubliceerd die helemaal in het teken staan van de feestdagen. Zo kunnen we met de kerst ook lekker romantische boeken lezen. Eén van deze boeken is 'Kerstmis met de McKettricks'. Het bevat twee verhalen om heerlijk bij weg te dromen.

Linda Lael Miller

Linda Leal Miller is een Amerikaanse auteur die op jonge leeftijd al wist dat ze wilde schrijven. Ze heeft meerdere romantische boeken op haar naam staan. Daarnaast heeft ze de Linda Lael Miller Scholarship for Women opgericht. Hiermee wil ze vrouwen een kans geven om hun lot te verbeteren door middel van educatie.

Kerstmis met de McKettricks

Kerstmis met de McKettricks bestaat uit twee verhalen die ideaal zijn om rond de kerst te lezen. Het zijn allebei historische liefdesromans.

Kerst bij de McKettricks

Lizzie McKettrick kan niet wachten tot ze thuis is voor de kerst. Een lawine gooit roet in het eten: de stoomtrein waarmee ze reist, komt vast te zitten, en er ontstaat een levensgevaarlijke situatie. Gelukkig zit dokter Morgan Shane ook in de trein. Hij neemt de leiding, met Lizzie aan zijn zijde…

Een thuis voor Kerst

Clay McKettrick heeft gerekend op de woning die hij als nieuwe marshal zou krijgen. Waar hij niet op had gerekend, was dat de weduwe van de vorige marshal én haar twee dochtertjes er nog zouden wonen. Omdat hij Dara Rose niet zomaar in de sneeuw kan zetten, moet hij iets verzinnen. Iets waarmee hij háár helpt, en zichzelf...Over de auteur

Hebban Crew

1935 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Vier Kerstmis met de McKettricks

 

Gerelateerd

Over

Linda Lael Miller

Linda Lael Miller

Linda Lael Miller (geboren Linda Lael, Washington, 1949) is een p...