Advertentie

Hebban vandaag

Interview /

Vijf favorieten van Janneke Philippi

door Natascha van der Stelt 1 reactie
Vijf favorieten van Janneke Philippi is het eerste deel uit een nieuwe serie mini-interviews op Hebban Culinair. Bekende koks en kookboekenauteurs vertellen hierin wat hun vijf favorieten in de keuken zijn.
Deze week bijt Janneke Philippi het spits af. Zij is foodstylist, schrijft voor 'delicious.' en heeft kookboeken zoals 'Soep. Bij Janneke thuis' en 'Mijn favoriete desserts' op haar naam staan.


Gerecht
Risotto: Risotto is een van mijn favoriete wintergerechten, comfortabel, een fijn gerecht om te maken na een drukke dag en vooral erg lekker.

Ingrediënt
Groenten, en dan vooral seizoensgroenten, bepalen haast altijd wat er bij ons verder op tafel komt. Ik ben dol op groenten, heb meestal veel te veel in huis. In de winter maak ik graag groentengratins, van schorseneer of pastinaak bijvoorbeeld, en pannen soep natuurlijk!

Keuken De Italiaanse keuken is ongetwijfeld mijn favoriete keuken! Ongecompliceerd en toegankelijk. Een pasta, risotto of gnocchi, of een stukje vlees of vis met lekker veel groenten... ons hele gezin is er dol op!

Kok
Valli Little is geen kok maar vooral redacteur bij de Australische uitgave van delicious., mijn favoriete blad! Haar recepten en beeld in het tijdschrift en de boeken zijn zo prachtig, smakelijk en toch voor iedereen bereikbaar. Dat vind ik mooi!

Tijdschrift
Delicious. is mijn lijfblad. Dat we alweer 6 jaar voor delicious. mogen werken voelt echt als een kadootje. Ik heb bijna dagelijks contact met al die leuke mensen van de redactie. Ideeën gaan enthousiast over en weer om vervolgens aan de slag te gaan met het ontwikkelen en testen van de receptuur, en daarna de foodfotografie. Als het blad dan weer in de bus ligt, is het ontzettend leuk om via social media te lezen dat de recepten in de smaak vallen en vaak ook nieuwe favorieten worden.Over de auteur

Natascha van der Stelt

461 volgers
841 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Vijf favorieten van Janneke Philippi

 

Gerelateerd

Over

Janneke Philippi

Janneke Philippi

Janneke Philippi is foodstyliste, schrijft kookrubrieken voor tijdschriften (o.a...