Advertentie

Hebban vandaag

Interview /

Vijf favorieten van Monique van der Vloed

Vijf favorieten van Monique van der Vloed is het zevende deel uit een serie mini-interviews op Hebban Culinair. Bekende koks en culinaire schrijvers vertellen over hun vijf favorieten in de keuken.
Natuurvoedingsdeskundige Monique van der Vloed heeft een passie voor gezond eten en gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten in de keuken.


Ingrediënt
Havermout. Daar kun je werkelijk alle kanten mee op, en is erg lekker en voedzaam. Mijn grote favoriet met haver? Die vind je op mijn website.

Kookgereedschap

Mijn handen! Daar kan geen machine tegenop! Ik gebruik dan ook weinig apparaten, ik heb een magimix keukenmachine en een oud handmixertje !

Keuken
De Hollandse keuken! Ik ben dol op onze stamppotten, vele heerlijke groenten van Hollandse bodem, en onze pannenkoeken! Op een goede tweede plek komt de Mexicaanse keuken.

Tijdschrift
Ik verslind tijdschriften en vind het dus erg lastig kiezen. Als ik dan toch moet kiezen wordt het Woman’s Health. Zeer informatief.Werk gerelateerd hou ik maandelijks de maandblad van diverse supermarkten bij, om zo up-to-date te blijven.

TV-kookprogramma
Bake my day. Dat vind ik erg leuk om te volgen omdat mijn passie bij het bakken ligt. Daarnaast volg ik graag Heel Holland bakt en Masterchef Holland.

Klik hier voor de vijf favorieten van Yvette van Boven, Janneke Phillipi en Susan Aretz.Over de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Vijf favorieten van Monique van der Vloed

 

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken