Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Vijf zomerse boeken

De afgelopen dagen was het prachtig weer, maar we moeten ons nu toch echt gaan voorbereiden op de komende herfst. Vandaag is waarschijnlijk de laatste échte zomerse dag. Ben jij daar nog niet klaar voor? Lees dan deze vijf zomerse, romantische boeken!

Susan Murray – Een zomer lang

Uitgeverij Harlequin

Het komt Charlie wel goed uit dat er zo weinig mannen wonen in Fool's Gold, want na een traumatische ervaring wil ze niets meer met ze te maken hebben. Ze heeft een leuke baan, een huis, vriendinnen en... Tja, eerlijk gezegd mist ze de liefde best wel. Maar liefde vraagt om intimiteit, en daar is ze doodsbang voor. Ze is echter niet bang voor Clay Stryker - aardig, geestig en zo knap dat hij vast nooit zal vallen voor iemand als zij. Misschien kan hij haar over haar angst heen helpen.

Clay is het zat dat iedereen hem alleen maar ziet als beroemd fotomodel. Dus verruilt hij de grote stad voor Fool's Gold. Hij ontmoet Charlie en merkt al snel dat hij graag bij haar is - waarschijnlijk omdat zij niet meteen in zwijm valt door zijn uiterlijk. Net als hij denkt dat hij eindelijk eens gewoon bevriend kan zijn met een vrouw, doet ze hem een onthutsend voorstel...

Anita Verkerk – Romance in Toscane

Uitgeverij Cupido

Romance in Toscane is een heerlijke roman boordevol romantiek, humor en spannende Romeinse godenzonen, die zich afspeelt in het zonnige Toscane.
Na een leugentje om bestwil heeft Sanne zes weken de tijd om Italiaans te leren, anders kan ze haar nieuwe baan als productmanager bij een bekende reisorganisatie wel op haar buik schrijven.
Hals over kop vertrekt ze naar zonnig Toscane, maar daar loopt alles heel anders dan ze had verwacht als een tragisch barbecue-ongeluk uit het verleden weer opgerakeld wordt..

Anita Hughes – Zomer aan het Comomeer

Uitgeverij Boekerij

Voor de succesvolle interieurontwerpster Hallie Elliot is de zomer gevuld met prachtige feesten en romantische trouwerijen in Californië. Ze droomt dan ook van het moment dat haar vriend Peter haar ten huwelijk zal vragen. Maar als ze vermoedt dat hij haar bedriegt, besluit Hallie haar heil te zoeken in de Italiaanse villa van haar halfzus Portia aan de oever van het Comomeer.
Daar overdenkt ze haar leven en de oprechtheid van Peters gevoelens. Lukt het haar om te beslissen of ze terug wil naar haar (bijna) perfecte leven in San Francisco en te trouwen met haar Peter? Of valt ze voor de charmes van de mysterieuze man in de mooie villa verderop aan het meer? En wat doet het verloren gewaande dagboek van haar moeder verborgen in de bibliotheek van Portia?

Penny Feeny – Die zomer in Ischia

Uitgeverij Boekerij

Jeugdvrienden Liddy en Helena brengen de zomer van 1979 samen door op het Italiaanse eiland Ischia, vlak bij de Bloemenrivièra, waar ze beiden een baantje hebben gevonden als au pair bij een rijke Italiaanse familie. Waar ze niet op hadden gerekend toen ze hun zomer planden waren een ontvoerd kind, gevaarlijke amoureuze verwikkelingen en de inmenging van de politie. En wel het minst van alles hadden ze kunnen voorzien hoe vreselijk ze elkaar zouden verraden…
Vijfentwintig jaar later komt Liddy iemand tegen die opvallend veel op Helena lijkt: het is Allie, Helena’s dochter. Ondanks het gevaar oude wonden open te rijten, sluit Liddy vriendschap met haar. En daarmee begint een zoektocht naar de waarheid, die Liddy terugbrengt naar die Italiaanse villa waar ze zo veel jaren geleden haar jeugd en onschuld verloor.

Suzanne Peters – Zomerliefde

Uitgeverij Ellessy

Chantal gaat voor het eerst sinds jaren alleen met haar man Menno op vakantie. De kinderen gaan dit jaar niet mee en het belooft een romantische trip te worden. Ze gaan naar een tropisch eiland in Maleisië. Hoewel Chantal erg uitkijkt naar de zon, zee en het strand, vraagt ze zich toch ook af of dit wel het land van haar droomvakantie is. En Menno gaat liever niet naar het strand, maar wil vooral actief bezig zijn. Dan ontmoet Chantal een Brit die wel rekening met haar lijkt te houden, maar is het wel zo verstandig om met hem om te gaan?0Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vijf zomerse boeken

 

Gerelateerd