Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Vijfsterrenthrillers vinden hun weg omhoog

Een bekroning met vijf sterren in Vrij Nederlands Detective & Thrillergids mist zijn weerslag op de verkoop niet. Twee thrillers die van het blad de maximale score kregen, staan deze week in de top tien van de Bestseller 60: Het meisje in de trein van Paula Hawkins en De eerlijke vinder van Stephen King.

Het debuut van Paula Hawkins, over een jonge vrouw die dagelijks de trein naar haar werk neemt en iets vreemds ziet op de plek waar het voertuig wacht voor het rode sein, kruipt gestaag en vastberaden naar de toppositie toe. In de vijfde week stijgt Het meisje in de trein van de derde naar de tweede plaats.

De eerlijke vinder van Stephen King dendert deze week binnen op plaats 8. Het vervolg op Mr Mercedes, dat ook al van de VN-jury 5 sterren toebedeeld kreeg, is nog spannender dan dat boek, aldus de recensenten van het weekblad. ''Een Hollywoodfilm op  papier, razend spannend geschreven, met foutloze plot.'' In De eerlijke vinder zoekt een verknipte fan een als een kluizenaar levende schrijver op. Dat heeft fatale gevolgen. 

Andere thrillers in de toptien  zijn Lieve mama van Esther Verhoef, De grenzeloze van Jussi  Adler-Olsen en Costa del Sol van Suzanne Vermeer. Verder goede posities voor De geheugenman van David Baldacci, Denken aan vrijdag van Nicci French, Meisje vermist van Tess Gerritsen en Een schim in de nacht van De Waal & Baantjer

De volledige Bestseller 60 van de CPNB vindt u hierOver de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vijfsterrenthrillers vinden hun weg omhoog

 

Gerelateerd

Over

De Waal & Baantjer

De Waal & Baantjer

Tijdens het tv-gesprek met journalist Theodor Holman op 26 november 2008 ontsto...

Gesponsorde boeken