Advertentie

Hebban vandaag

Video /

Vloggen vanuit Frankfurt #2: In de trein met Jet Bussemaker & Adriaan van Dis

door Hebban Crew 1 reactie
De Frankfurter Buchmesse is de grootste boekenbeurs ter wereld. Dit jaar zijn Nederland en Vlaanderen eregasten. Maar wat maakt deze beurs nou zo bijzonder? Wat gebeurt er allemaal, zowel voor de schermen als erachter? En wat doen schrijvers als Geert Mak en Adriaan van Dis daar precies? Vincent Kolenbrander en Marcella van der Kruk van Uitgeverij Atlas Contact zoeken het voor je uit!

Voor Vincent (publiciteit fictie) en Marcella (redacteur non-fictie) is dit het eerste bezoek aan de Frankfurter Buchmesse. Vandaag vertrokken ze per trein met een groep van 21 wereldschrijvers naar Frankfurt. Iedere dag vloggen Vincent en Marcella vanaf de beurs om lezers een kijkje achter de schermen te kunnen bieden. Want waarom is de Buchmesse zo bijzonder? Wat gebeurt er allemaal? Wat doen de schrijvers daar?

Daarnaast is het exclusief voor Hebban-lezers mogelijk om lezersvragen te stellen aan auteurs die met ons vlog-duo in Frankfurt zijn. Vandaag kun je onder deze vlog een vraag insturen voor Geert Mak. Wat wil je graag van hem weten? In de vlog van morgen zullen Vincent en Marcella de lezersvragen aan Geert Mak voorleggen! Houd onze site in de gaten!Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vloggen vanuit Frankfurt #2: In de trein met Jet Bussemaker & Adriaan van Dis

 

Over

Geert Mak

Geert Mak

Geert Mak (Vlaardingen, 1946) is een Nederlandse jurist, journalist en aute...

Gesponsorde boeken