Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Volg het spoor van bloed en inkt in 'De tattooverzamelaar'

door Hebban Crew 6 reacties
Tatoeages, een seriemoordenaar die bijzondere trofeeën verzamelt en een politie inspecteur die de handen in het haar heeft door deze zaak. Deze ingrediënten vormen het bloedstollende verhaal in 'De tattooverzamelaar' van de Britse Alison Belsham. Op Hebban lees je een Sneak Preview en maak je kans op het boek!

Ze begon haar carrière met de wens om scenario's te schrijven en schopte het zelfs in 2001 tot de shortlist van de BBC Drama Writer competition. De Britse Alison Belsham kreeg in 2016 de kans om een verhaal te pitchen tijdens het Bloody Scotland Crime Writing Festival, waarna uitgevers zo benieuwd waren naar de rest dat ze onmiddellijk aanbiedingen voor een contract kreeg. Het resultaat is te vinden in De tattooverzamelaar, een bloedstollende thriller die je in de duistere wereld van tatoeages brengt.

Wanneer Marni Mullins, een tatoeëerder uit Brighton, een gevild lichaam ontdekt, heeft de onlangs gepromoveerde inspecteur Francis Sullivan haar hulp nodig. Er loopt een seriemoordenaar rond die de tatoeages van de lichamen van zijn slachtoffers afsnijdt terwijl zij nog leven. Marni kent de tattoowereld als geen ander, maar heeft zo haar eigen redenen om de politie te wantrouwen. Ze achterhaalt de identiteit van het volgende slachtoffer, maar zal ze het aan Sullivan vertellen of gaat zij zelf achter de tattooverzamelaar aan?

De tattooverzamelaar is vandaag verschenen bij The House of Books. Op Hebban lees je nu een fragment uit deze thriller:

Lees hier de Sneak Preview

Giveaway

Wil je dolgraag doorlezen na dit bloedstollende fragment, doe dan mee aan de giveaway! We geven vijf exemplaren weg.Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Volg het spoor van bloed en inkt in 'De tattooverzamelaar'

 

Gerelateerd

Over

Alison Belsham

Alison Belsham

Alison Belsham presenteerde in 2016 op het Pitch Perfect-evenement van het Blood...

Gesponsorde boeken