Hebban vandaag

Lezen /

‘Voor ik ga slapen’-auteur SJ Watson is terug: lees zijn nieuwe thriller ‘Flashback’

De Britse auteur SJ Watson debuteerde met de psychologische thriller ‘Voor ik ga slapen’, waarvan wereldwijd meer dan zes miljoen exemplaren zijn verkocht en die werd verfilmd met Nicole Kidman en Colin Firth in de hoofdrollen. In zijn nieuwe boek ‘Flashback’ speelt Watson opnieuw een spel met de lezer. Lees een sneak preview op Hebban en maak kans op een van de vijf exemplaren.

SJ Watson studeerde aan de universiteit van Birmingham en werkte een aantal jaren in de gezondheidssector, waar hij zich specialiseerde in de diagnose en behandeling van slechthorende kinderen. In zijn vrije tijd deed hij iets heel anders, namelijk schrijven. Zijn debuut Voor ik ga slapen is het resultaat van een schrijfcursus en werd een enorm succes. In 2015 verscheen zijn tweede thriller: Tweede leven.

Flashback is zijn nieuwste boek, in het Engels verschenen als Final Cut en naar het Nederlands vertaald door Caecile de Hoog. Ook in dit boek maakt Watson gebruik van het psychologische spel dat zorgde voor vele fans van Voor ik ga slapen. Het speelt zich af in een kleine dorpsgemeenschap waar buitenstaanders niet welkom zijn.

‘Een topdebuut van hoog niveau’ – De Volkskrant over Voor ik ga slapen

***** ‘Een absolute aanrader’ – VN Detective & Thrillergids over Voor ik ga slapen

Flashback

Alex, een Londense filmmaker, keert voor haar werk terug naar haar geboortedorp Blackwood Bay. Ooit was Blackwood Bay een drukbezocht kustplaatsje. Maar nu, geplaagd door teruglopende toeristenaantallen en economische malaise, is het nog maar een schim van wat het was. Het is een spookstadje geworden, en daarmee de perfecte locatie voor filmmaker Alex om haar nieuwe documentaire te schieten.

Maar het dorp is al jaren in de ban van twee vriendinnen, Daisy en Sadie, die vroeger in het dorp woonden. De één stortte zich jaren geleden van de rotsen in zee, de ander wordt sinds diezelfde tijd vermist. De terugkomst van Alex maakt de claustrofobische gemeenschap erg onrustig. Persoonlijke geheimen dreigen door haar komst onthuld te worden.

Leesfragment

Ben je bekend met de eerdere boeken van SJ Watson of wil je er graag kennis mee maken? Als je van psychologische thrillers houdt is dit boek echt iets voor jou. In het onderstaande fragment lees je alvast de eerste bladzijden van Flashback. We mogen vijf exemplaren weggeven van het boek, kijk hiervoor onder aan deze pagina.

Lees de eerste 32 bladzijden

'Voor ik ga slapen is dan ook een waardig debuut dat onder de vlag van de literaire thriller vaart. Liefhebbers van dit genre en lezers met een brede smaak moeten dit werkstuk zeker lezen.' – Hebban-recensie

Video

In deze video vertelt SJ Watson zelf over (het schrijven van) zijn nieuwe boek:

Winnen

Heb jij het fragment van Flashback gelezen en is dit echt een boek voor jou? Hebban mag vijf exemplaren weggeven van het boek. Ga naar de winactie om te kijken wat je hiervoor moet doen.

Naar de winactieOver de auteur

Hebban Crew

2184 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: ‘Voor ik ga slapen’-auteur SJ Watson is terug: lees zijn nieuwe thriller ‘Flashback’

 

Gerelateerd

Over

SJ Watson

SJ Watson

SJ Watson (Stourbridge, 1971) is een Engelse auteur. Hij studeerde aan de unive...


Gesponsorde boeken