Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Voorpublicatie 'Het bedrog van Quisco' deel 3

Eind deze week verschijnt 'Het bedrog van Quisco', de nieuwe roman van Daan Hermans, beter bekend als Daniëlle Hermans. Op Hebban publiceren we tot en met vrijdag elke dag een hoofdstuk uit dit boek!

Eerder schreef Daniëlle Hermans (1963) de thrillers Het Tulpenvirus en De Watermeesters, maar deze week verschijnt dan ook haar eerste roman. Samen met deze genre-switch veranderde Hermans ook van uitgeverij (van A.W. Bruna naar Ambo Anthos) en auteursnaam: Daniëlle werd Daan. "De uitgever en ik hebben besloten Daan te gebruiken om te benadrukken dat ik met Het bedrog van Quisco een andere weg insla'', liet Hermans in een eerdere reactie weten.

Over dit boek:
De jonge journalist Evander Clovis heeft een nieuwe opdracht: een stuk schrijven over de mysterieuze verdwijning van Martha Mulder in het wonderlijke - voor buitenstaanders slecht toegankelijke - stadje Quisco. De bewoners van Quisco houden niet van pottenkijkers, kinderen zijn niet welkom en de moraal is enigszins afwijkend. Hoe langer zijn verblijf in Quisco duurt, hoe meer hij verstrikt raakt in een web van intriges. Het bedrog van Quisco is een briljante roman over oordelen en vooroordelen.Dat Hermans kan schrijven bewees haar thrillerdebuut Het Tulpenvirus (2008), dat aan elf landen werd verkocht, waaronder de VS, Italië en Duitsland. Ook haar daarop volgende boeken werden goed ontvangen. Vorig jaar schreef de schrijfster samen met Esther Verhoef een non-fictieboek over seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door nonnen binnen de Rooms-Katholieke Kerk, getiteld Stil in mij.

Benieuwd naar Het bedrog van Quisco ? Lees hier alvast het derde hoofdstuk uit deze spannende roman!
Wil je hierna nog meer lezen? Morgen publiceren we weer een hoofdstuk uit dit boek!
Lees ook het eerste en het tweede hoofdstuk.Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Voorpublicatie 'Het bedrog van Quisco' deel 3

 

Gerelateerd

Over

Daniëlle Hermans

Daniëlle Hermans

Daniëlle Hermans (1963) is na haar studie Kunstbeleid en -management a...