Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Voorpublicatie 'Het bedrog van Quisco' deel 5

Deze week verscheen 'Het bedrog van Quisco', de nieuwe roman van Daan Hermans, beter bekend als Daniëlle Hermans. Op Hebban publiceerden we vanaf maandag elke dag een hoofdstuk uit dit boek. Vandaag lees je de laatste voorpublicatie, hoofdstuk 5.

Eerder schreef Daniëlle Hermans (1963) de thrillers Het Tulpenvirus en De Watermeesters, maar deze week verschijnt dan ook haar eerste roman. Samen met deze genre-switch veranderde Hermans ook van uitgeverij (van A.W. Bruna naar Ambo Anthos) en auteursnaam: Daniëlle werd Daan. "De uitgever en ik hebben besloten Daan te gebruiken om te benadrukken dat ik met Het bedrog van Quisco een andere weg insla'', liet Hermans in een eerdere reactie weten.

Over dit boek:
De jonge journalist Evander Clovis heeft een nieuwe opdracht: een stuk schrijven over de mysterieuze verdwijning van Martha Mulder in het wonderlijke - voor buitenstaanders slecht toegankelijke - stadje Quisco. De bewoners van Quisco houden niet van pottenkijkers, kinderen zijn niet welkom en de moraal is enigszins afwijkend. Hoe langer zijn verblijf in Quisco duurt, hoe meer hij verstrikt raakt in een web van intriges. Het bedrog van Quisco is een briljante roman over oordelen en vooroordelen.Dat Hermans kan schrijven bewees haar thrillerdebuut Het Tulpenvirus (2008), dat aan elf landen werd verkocht, waaronder de VS, Italië en Duitsland. Ook haar daarop volgende boeken werden goed ontvangen. Vorig jaar schreef de schrijfster samen met Esther Verhoef een non-fictieboek over seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door nonnen binnen de Rooms-Katholieke Kerk, getiteld Stil in mij.

Benieuwd naar Het bedrog van Quisco ? Lees hier het vijfde hoofdstuk van deze spannende roman
Lees ook hoofdstuk 1, 2, 3 en 4.Over de auteur

Daphne van Rijssel

1266 volgers
290 boeken
18 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Voorpublicatie 'Het bedrog van Quisco' deel 5

 

Gerelateerd

Over

Daniëlle Hermans

Daniëlle Hermans

Daniëlle Hermans (1963) is na haar studie Kunstbeleid en -management aan de Universiteit van Utrecht het communicatievak ingegaan als freelance communicatiemanager. Haar interesse voor de Ne...