Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Voorpublicatie Het huis aan de rand van de hemel van Bettina Storks

door Julia Berendse 1 reactie
Het is bijna zomer en dat betekent dat er weer flink wat zomerse feelgood romans staan te verschijnen. Hét zomerboek van 2015 wordt 'Het huis aan de rand van de hemel' van Bettina Storks; een indrukwekkende roman vol complexe familiegeheimen.
Lees hier alvast een voorpublicatie.


Santa Montefiore meets De Oorlogsbruid in de zomerroman Het huis aan de rand van de hemel. Het debuut van de Duitse Bettina Storks speelt zich deels af in het heden en deels in de Tweede Wereldoorlog.

OVER HET HUIS AAN DE RAND VAN HEMEL
Lizzy Tanner leidt een gelukkig leven met haar gezin. Ze hebben geen geldproblemen en als het nodig is schiet Lizzy's grootvader Bodo - het hoofd van een horlogedynastie in Baden - te hulp. Aan dit zorgeloze, luxe leven komt een einde als Bodo sterft. Niet alleen heeft hij het landgoed van de familie in de Vogezen aan twee totale vreemden nagelaten, ook heeft hij Lizzy een opdracht gegeven vanuit het graf: zoek naar de waarheid. Zorg dat er gerechtigheid komt. Haar zoektocht leidt naar de jaren dertig. En wat Lizzy ontdekt zal haar familie in een nieuw daglicht plaatsen. Ze zal moeten kiezen tussen vertrouwen en smaad, waarheid en vergeving, tussen haar familie en de overtuiging wat juist is.

Lees hier het fragment uit Het huis aan de rand van de hemel


LEESCLUB
 
Benieuwd geworden? Vanaf 23 juni is dit boek overal verkrijgbaar, maar jij kan het als Feelgood Leesclub-deelnemer al eerder lezen! Binnenkort wordt dit boek namelijk besproken door de Feelgood LeesclubHoud de Feelgood Leesclub Page daarom goed in de gaten voor meer nieuws rondom deze editie.Over de auteur

Julia Berendse

59 volgers
86 boeken
9 favoriet


Reacties op: Voorpublicatie Het huis aan de rand van de hemel van Bettina Storks

 

Gerelateerd

Over

Bettina Storks

Bettina Storks

Bettina Storks, geboren in 1960 in het Duitse Waiblingen, woont in Bodman-Ludwig...

Gesponsorde boeken