Hebban vandaag

Lezen /

Voorpublicatie: Paradijsvogels

PROMOTIE | Aan het einde van deze week verschijnt de derde thriller van Nathalie Pagie, getiteld 'Paradijsvogels'. Daarom staat deze week op Hebban volledig in het teken van 'Paradijsvogels'. Vandaag lees je een exclusieve voorpublicatie.

De eigenzinnige journaliste Tara Linders vertrekt naar Aruba voor een commerciële reportage over jonge succesvolle carrièrejagers. Als ze een Vlaams meisje ontmoet dat in nood verkeert, stuit ze op een compleet ander verhaal.

Met hulp van haar collega Diego Martinez gaat Tara op onderzoek uit en ontdekt ze dat het eiland ook duistere kanten herbergt. Samen trekken ze een grotere beerput open dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden: het luxe eilandleven blijkt niet meer dan een zeepbel. Als de bewoners zich tegen haar keren, zal ze moet vechten voor haar leven.

Nathalie Pagie laat in haar derde thriller zien dat het vakantie eiland Aruba ook een schaduwzijde heeft. Benieuwd geworden naar deze thriller? Hebban publiceert vandaag een exclusieve voorpublicatie. Morgen lees je alles over het ontstaan van Paradijsvogels in een interview dat Hebban met Nathalie Pagie had.

Lees hier een voorpublicatieOver de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Voorpublicatie: Paradijsvogels

 

Gerelateerd

Over

Nathalie Pagie

Nathalie Pagie

Schrijft thrillers met vaart: CASA FAMILIA - PARADIJSVOGELS - DE CAMPUS - DE TON...

Gesponsorde boeken