Advertentie

Hebban vandaag

Dossier /

VrijdagVraag: wat is je favoriete fantasyboek allertijden?

door Martijn (Hebban Crew) 28 reacties
Het is vrijdag en dat betekent dat we op Hebban Fantasy de zinnen verzetten met een stelling of een vraag. Na twee stellingen (waar heel veel reacties op kwamen) hebben we nu een eenvoudige vraag voor je.

Wat is je favoriete fantasyboek allertijden?

Of is die vraag toch lastig? Want hoe moet je kiezen uit al die gave boeken? Is je lijst van toppers überhaupt tot één favoriet te beperken?

Waarschijnlijk hebben de meeste fantasylezers (net als wij bij de Hebban Fantasyredactie) een behoorlijk uitgebreide toplijst van favorieten. Maar wat als je écht maar één favoriet op mag geven, welk boek wordt dat dan?

Om het niet nóg moeilijker te maken laten we dit keer sciencefiction, horror en andere verwante genres even buiten beschouwing.

Als ik zelf een voorbeeld moet geven, denk ik bijvoorbeeld aan Een storm van zwaarden van George R.R. Martin. Of Het rijk van de Zeven Steden van Steven Erikson. Of Dunne Hein van Terry Pratchett. Of Amerikaanse Goden van Neil Gaiman. Of In de ban van de ring van J.R.R. Tolkien...

Kijk daar ga ik zelf al de mist in met vijf voorbeelden. Dus voel je vrij om onder je topfavoriet nog een lijstje toe te voegen.

We zijn benieuwd!Over de auteur

Martijn (Hebban Crew)

486 volgers
751 boeken
21 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: VrijdagVraag: wat is je favoriete fantasyboek allertijden?

 

Gerelateerd