Hebban vandaag

Nieuws /

Vuile handen maken

Vanaf 10 september draait Schone handen, naar de gelijknamige thriller van René Appel, in de bioscoop. Thekla Reuten, nu te zien in De reunie (naar een boek van Simone van der Vlugt) en Jeroen van Koningsbrugge spelen de hoofdrollen.

Sylvia (Thekla Reuten) heeft te lang weggekeken van de bloeiende drugshandel van haar man Eddie (Jeroen van Koningsbrugge). Maar als de politie steeds vaker op de stoep staat, dringt pas goed tot haar door hoe diep hij erin verzeild is geraakt.

Als alles fout dreigt te gaan, probeert Sylvia haar twee kinderen te beschermen en het misdaadmilieu te ontvluchten. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Eddie: 'Het is niet zo maar een rockbandje waar ik uit kan stappen.'  Eddie zal nergens voor terugdeinzen om ‘de familie’ bij elkaar te houden.

De thriller Schone handen van René Appel verscheen in 2007 bij Anthos, zijn eerste bij deze uitgeverij na zijn vertrek bij Bert Bakker. Met de opnamen van de film werd een start gemaakt in de zomer van 2014. De producent is Phantavision en de film is geregisseerd door Tjebbo Pennings, een in Amerika wonende en werkende Nederlandse regisseur. Ook acteurs als Cees Geel, Angela Schijf en Teun Kuilboer spelen mee.

Bekijk hier alvast de trailer:
Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vuile handen maken

 

Gerelateerd

Over

René Appel

René Appel

Ik ben schrijver van misdaadromans, als zodanig waarschijnlijk bij veel lezers b...

Gesponsorde boeken