Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Waanzinnig en vermakelijk boek

Deze week staat Hebban net als de Boekenweek in het teken van Waanzin. Een mooi moment om het nieuwste boek van Andy Griffith en Terry Denton uit te lichten. De auteurs, bekend van de ‘Waanzinnige Boomhut’-serie, komen nu met ‘Het waanzinnige boek over je lichaam.’ En jij kunt het winnen!

De boeken over de Waanzinnige Boomhut staan steevast in de bestsellerlijsten. In Australië werden er honderduizenden exemplaren van verkocht. De vrolijke, kleurrijke illustraties en de aanwezige humor maken het een feest om te lezen. De meesterlijke vertaling van Edward van de Vendel doet de rest. Inmiddels zijn er drie boeken verschenen in de serie waarin de boomhut steeds verder uitgebreid wordt met bizarre verdiepingen.

Met Het waanzinnige boek over je lichaam richten de auteur en illustrator zich nu met evenveel humor en vrolijkheid op een nieuw onderwerp. Kinderen lezen in dit boek alle ware en niet-ware feiten over hun lijf. Ook dit boek is wederom vertaald door Edward van de Vendel.

Deze mooie boektrailer geeft een voorproefje van dit waanzinnige boek!


Over het boek

Hallo!
Lees het meest ONVERANTWOORDE boek over het menselijk lichaam OOIT! Deze geïllustreerde waanzinnige gids leert je alles over:
- de gekste
- de harigste
- de stoerste
- de meest explosieve &
- de smerigste onderdelen van je lichaam!

Over de auteurs:
Andy Griffiths is een van de populairste kinderboekenauteurs in Australië. Hij schreef al meer dan twintig boeken en van een van zijn reeksen werd een animatiereeks gemaakt. Griffiths werkt al jaren succesvol samen met auteur en illustrator Terry Denton. Hun werk werd al meermaals bekroond.

Giveaway
Uitgeverij Lannoo stelt drie exemplaren beschikbaar voor een giveaway! Klik rechts van dit artikel om mee te doen aan de winactie.Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
391 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Waanzinnig en vermakelijk boek

 

Gerelateerd

Over

Andy Griffiths

Andy Griffiths

Andy Griffiths is een populaire Australische kinderboekenschrijver. Hij debuteer...

Terry Denton

Terry Denton

Terry Denton is een Australisch auteur en illustrator. Hij werkte vaak samen met...