Hebban vandaag

Lezen /

Waar zijn we toe in staat? Lees een sneak preview van 'Brandende meisjes'

door Hebban Crew 2 reacties
C.J. Tudor verdiende haar bijnaam als 'de Britse Stephen King' niet voor niets; ook hij is groot fan van haar werk. Inmiddels is het tijd voor haar vierde thriller, waarin Tudor ons de volgende vraag stelt: zijn we allemaal in staat tot onuitsprekelijke daden om degenen van wie we houden te beschermen? Lees nu een sneak preview op Hebban en doe mee met de winactie.

C.J. Tudor (1972) heeft een eclectische loopbaan achter de rug. Voor ze fulltime auteur werd, was ze winkelbediende, junior verslaggever, radio-tekstschrijver, copywriter, voiceover, presentator, interviewer en hondenuitlater. Tijdens het schrijven van haar debuut De Krijtman liet ze twintig honden per week uit via haar uitlaatservice en zorgde ze voor haar jonge dochtertje. De thriller was al voor verschijnen een internationale sensatie; de vertaalrechten werden binnen een paar weken verkocht aan 39 landen.

'Als je van mijn werk houdt, vind je dit geweldig.' – Stephen King

Inmiddels is Tudor een gevestigd auteur, die ook met haar volgende thrillers – De terugkeer en De anderen – hoge ogen gooide. Ze heeft het idee voor een volgend boek vaak al in haar hoofd voor ze haar huidige manuscript afrondt, zodat we elk jaar wel op een nieuwe titel mogen rekenen. Op 16 februari verschijnt Brandende meisjes, vertaald door Guus van der Made, over een dorp met een duistere geschiedenis en een vrouwelijke dominee die een nieuwe start wil maken met haar dochter.

Brandende meisjes

Zijn we allemaal in staat tot onuitsprekelijke daden om degenen van wie we houden te beschermen?

Welkom in het lieflijke plaatsje Keeper’s Croft. Vijfhonderd jaar geleden werden hier acht protestantse martelaren terechtgesteld op de brandstapel. Veertig jaar geleden verdwenen twee tienermeisjes spoorloos. Twee maanden geleden pleegde de dominee van de lokale parochie zelfmoord.

Het leek de perfecte plek voor dominee Jacqueline – Jack – Brooks en haar dochter Flo om een nieuwe start te maken en wat tot rust te komen. Maar rust is het laatste wat ze er vinden. Want iemand lijkt vastbesloten om de duistere geschiedenis van het dorp actueel te houden. Jack ontvangt sinistere pakketjes en berichten. En Flo ziet levensechte visioenen van brandende meisjes. Of zijn het geen visioenen?

Leesfragment

Spreekt de nieuwste thriller van C.J. Tudor jou direct aan en wil je meer, of heb je juist nog wat extra overtuiging nodig? Hieronder vind je een sneak preview van Brandende meisjes. En als je na het lezen niet meer op kunt houden, schrijf je je natuurlijk ook in voor de winactie.

Lees hier de eerste drie hoofdstukken

'C.J. Tudor is briljant' – Harlan Coben

De auteur op Hebban

'Door gedoseerd met de ontwikkelingen om te gaan, krijgt de spanning grip. Tudor weet blijkbaar verdraaid goed hoe ze de aandacht vast moet houden en doet dat vooral door een donkere en mysterieuze sfeer te scheppen.' – Hebban-recensie van De anderen

'Het is een mix van thriller, mystery, horror, en bovennatuurlijke elementen.' – Hebban-recensie van De terugkeer

'De kracht van dit boek schuilt in de boeiende schrijfstijl van Tudor. [...] Er staat geen woord te veel en toch zit er diepgang in het verhaal en zijn haar personages zeer herkenbaar. De onheilspellende sfeer in het verhaal is steeds dreigend aanwezig.' – Hebban-recensie van De Krijtman

Winactie

Ben je groot fan van C.J. Tudor, of spreekt Brandende meisjes jou zo aan dat je graag kennis wilt maken met deze thrillerauteur? Doe dan mee met de Hebban winactie; in samenwerking met uitgeverij A.W. Bruna mogen we 5 exemplaren weggeven.

Naar de winactieOver de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Waar zijn we toe in staat? Lees een sneak preview van 'Brandende meisjes'

 

Gerelateerd

Over

C.J. Tudor

C.J. Tudor

C.J. Tudor werd geboren in Salisbury en groeide op in Nottingham, waar ze nog st...


Gesponsorde boeken