Hebban vandaag

Boek van de week /

Waarlijk leugenachtig

Als John Green het vol overgave aanprijst, mag je best hoge verwachtingen hebben van een boek . ‘Verontrustend, prachtig en razend knap. Wij leugenaars is onvergetelijk,’ zegt de bestsellerauteur over ‘Wij leugenaars’ van E. Lockhart. De spannende YA-roman van E. Lockhart staat deze week centraal als Boek van de Week!

Wij leugenaars, een intrigerende titel die meteen al spanning, geheimen en onverwachte plotwendingen doet vermoeden. Ben jij klaar voor een leugenachtig boek waarover je na het lezen niets mag verklappen? (Of lieg gewoon.)    

In Amerika is Wij leugenaars al maanden in de New York Times-bestsellerlijst te vinden. Ook werd het door onder andere Amazon en The New York Times verkozen tot een van de beste jongerenromans van 2014. Geen verrassing dus dat het boek nu in twintig landen in vertaling verschijnt en dat ook de filmrechten al zijn verkocht.  

Leesfragment
Benieuwd what the fuzz is all about? Lees dan hier de eerste pagina’s van het boek en laat je verleiden.

Over het boek:  
Cadence is de oudste kleindochter van de machtige familie Sinclair. Elk jaar brengt ze de zomer door op het privé-eiland van haar opa. Heerlijke vakanties met haar neef Johnny, nicht Mirren en de knappe buitenstaander Gat. Ze vormen een hechte club. Tijdens hun 15e zomer worden Cadence en Gat verliefd op elkaar. En dan gebeurt er iets onomkeerbaars.  

Nu is Cadence na twee jaar afwezigheid voor het eerst terug op het eiland. Geteisterd door zware migraine probeert ze te achterhalen wat er die zomer is gebeurd. Haar familie zwijgt in alle talen. Langzaam komen de herinneringen boven, maar ook de leugens en familiegeheimen.    

Wij leugenaars is vanaf 14 april te koop!Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

774 volgers
402 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Waarlijk leugenachtig

 

Gerelateerd

Over

Emily Lockhart

Emily Lockhart

Emily Lockhart is een pseudoniem van de Amerikaanse schrijfster Emily Jenkins. O...


Gesponsorde boeken