Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Waarvan droom jij?

Wie kent dit zelfmanagementboek niet al? Dromen, durven, doen van Ben Tiggelaar is al tien jaar een van de meest bekende titels op dit gebied. De herziene feesteditie verscheen zojuist en wij geven er vijf weg.

Probeer jij wel eens iets te veranderen in je leven, maar ben je dat een week later weer vergeten? Ben Tiggelaar weet je te vertellen hoe je met succes nieuwe en effectieve gewoonten ontwikkelt. Want het is niet eenvoudig om de lastigste persoon op aarde te managen: jezelf. In Dromen, durven, doen vertelt Tiggelaar waarom we de meeste veranderingen niet volhouden en wat bijna al ons gedrag bepaalt, zonder dat we het door hebben.

Tiggelaar schreef het boek uit eigen behoefte. Hij wilde graag weten hoe het nu precies in de praktijk werkt, je gedrag veranderen. Goede voornemens zijn namelijk wel het begin, maar zeker niet voldoende. Na het lezen Dromen, durven, doen snap je hoe je in elkaar steekt en hoe je de stap maakt van dromen, naar durven, naar doen.

Deze herziene editie bevat nu ook een werkboek en een test die aangeeft hoe effectief jij al bent in het sturen van je eigen gedrag.

Giveaway
In samenwerking met uitgeverij Spectrum geven we vijf exemplaren van Dromen, durven, doen weg. Doe mee aan de giveaway bij dit artikel.

"Ben Tiggelaar is oprecht betrokken bij onze uitdagingen in het worden van betere leiders, in het veranderen van ons leven en in het leveren van een echte bijdrage. Bens unieke talent is zijn vermogen om gedegen wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar inspirerende, praktische adviezen."
Dr. Stephen R. Covey - schrijver van o.a. De zeven eigenschappen voor succes in je leven

"Soms ben je zelf degene die ’t moeilijkst te veranderen is. Ben Tiggelaar inspireert je niet alleen maar om te dromen, durven en doen. Hij leert je ook de vaardigheden en de technieken waarmee je je goede voornemens kunt waarmaken."
Dr. Ken Blanchard - auteur van o.a. De One Minute Manager

"Ben Tiggelaar is een inspirerende trainer op het gebied van menselijk gedrag en verandering. Je zult zijn boeken en ideeën extreem praktisch vinden, zeer realistisch en een plezier om te lezen."
Dr. Marshall Goldsmith - auteur van o.a. Tot hier en nu verderOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
407 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Waarvan droom jij?

 

Gerelateerd

Over

Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Vanaf 2000 vero...

Gesponsorde boeken