Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Warner Bros bevestigt vervolg op Fantastic Beasts-film

Het duurt nog drie maanden voordat het eerste deel in de bioscoop te zien is, maar filmmaatschappij Warner Bros heeft nu al bevestigd dat er een vervolg komt op de Harry Potter-spin-off 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'.

Schrijfster J.K. Rowling, die haar debuut als scenariste maakte voor de eerste film, zal ook het script voor het vervolg voor haar rekening nemen. David Yates, regisseur van de laatste vier Harry Potter-films en de eerste Fantastic Beasts-rolprent, neemt opnieuw de regie op zich. Eerder liet Rowling al doorschemeren dat de Fantastic Beasts-films een trilogie zouden worden. Het is nu voor het eerst dat Warner Bros dit bevestigt. 

Fantastic Beasts and Where to Find Them neemt het publiek mee naar de tovenaarswereld van New York in 1920. Oscar-winnaar Eddie Redmayne vertolkt de hoofdrol, die van magie-zoöloog Newt Scamander. Deze is net terug van een lange wereldwijde expeditie, die als doel had zo veel mogelijk buitengewone magische wezens te vinden en te beschrijven. Zijn tussenstop in New York zou zonder incidenten zijn verlopen...  ware het niet dat een No-Maj (Amerikaans voor Dreuzel) genaamd Jacob, een kwijtgeraakte magische koffer, en de ontsnapping van een paar van Newts fabeldieren roet in het eten gooien. Dat betekent problemen, voor zowel de tovenaarswereld als de wereld van de No-Maj.

Uitgeverij HarperCollins brengt in het najaar aan de film gelieerde boeken op de markt. De eerste Fantastic Beasts-film gaat op 18 november in release. 

Bron: BBCOver de auteur

Hebban Crew

2127 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Warner Bros bevestigt vervolg op Fantastic Beasts-film

 

Gerelateerd

Over

J.K. Rowling

J.K. Rowling

Joanne Kathleen Rowling groeide op in Chepstow (Engeland) en studeerde Frans en ...

Gesponsorde boeken