Hebban vandaag

Leesclubs /

Wat houdt Reine verborgen? Lees een sneak preview!

Agnès Martin-Lugand is een van de meest gelezen Franse auteurs van dit moment, met maar liefst zeven romans op haar naam. 'In het reine' verscheen in oktober voor het eerst in het Nederlands, over een alleenstaande moeder met een geheim dat haar kans op geluk ernstig kan verstoren. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub!

Agnès Martin-Lugand gaf na zes jaar haar werk als klinisch psycholoog op om auteur te worden. Die droom leek echter in duigen te vallen toen ze geen uitgever voor haar debuut kon vinden. Niet voor een gat te vangen plaatste ze het online. Binnen drie maanden werd Les gens heureux lisent et boivent du café meer dan 15.000 keer gedownload. Ze ving er alsnog een uitgever mee en is sindsdien niet meer weg te denken uit het Franse literaire landschap.

Genoeg reden voor Xander Uitgevers om de auteur ook voor haar nieuwere werk naar Nederland te halen. In het reine is op 4 oktober 2019 verschenen. Ook een heruitgave van haar debuut staat op de planning voor maart 2020, Gelukkige mensen. Met maar liefst 3 miljoen verkochte boeken op haar naam kunnen we er vrij zeker van zijn de komende jaren veel te horen van Agnès Martin-Lugand.

Over het boek

Reine leidt een gelukkig leven in Rouen en voedt haar zeventienjarige zoon Noé alleen op. Ze heeft de perfecte baan als interieurontwerper. Maar Reine draagt een donker geheim met haar mee. Haar perfecte leven is gestoeld op een leugen en als deze ooit uitkomt zal dit grote gevolgen hebben voor haar geluk.

Haar ontmoeting in Saint-Malo met de charmante bohemien Pacôme, voor wie ze als een blok valt, verandert alles. Reine zal hem en Noé haar ware levensverhaal moeten vertellen om zo ruimte te geven aan haar nieuwe liefde.

Hoe kom je met het verleden in het reine en geef je de toekomst een kans?

Leesfragment

Ben je intussen zeer benieuwd geworden naar het boek? We gaan je nog eens extra verleiden met de mooie woorden van Hebban-recensent Annette Rijsdam, die een 4 **** recensie over In het reine schreef:

'In het reine is een verhaal over liefde. Liefde die bereid is te wachten, af te staan, te vergeven en zelfs te liegen. Het komt allemaal aan bod in deze fijne roman waarbij je een aantal uur kunt wegdromen. Agnès Martin-Lugand heeft een toegankelijke schrijfstijl met hier en daar een poëtische touch.'

Lees hier een sneak preview van In het reine van Agnès Martin-Lugand

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!
Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies? Bezoek het Hebban Leesclub-kanaal Schrijf je in voor de Leesclubnieuwsbrief  Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Wat houdt Reine verborgen? Lees een sneak preview!

 

Gerelateerd

Over

Agnès Martin-Lugand

Agnès Martin-Lugand

Agnès Martin-Lugand is een van de meest succesvolle en veelgelezen F...

Hebban Spots

In het reine

21 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'In het reine' van Agnès Martin-Lugand (Karakter Uitgevers). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: vandaag@hebban.nl....


Gesponsorde boeken