Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Wat is er toch met al die meisjes?

door Soraya Vink (crew) 1 reactie
Het lijkt inmiddels een trend te worden in het thrillergenre. Thrillers die in de titel het woord ‘meisje’ hebben. Maar liefst drie boektitels bevatten het geliefde woord in deze editie van de Bestseller 60.

Naast Karin Slaughter en Paula Hawkins, heeft ook Tess Gerritsen een nieuwe thriller rond een 'meisje'. De standalone thriller Mooie meisjes van Karin Slaughter neemt de koppositie over van de VN-thriller van het jaar Het meisje in de trein. De gemiddelde Slaughter-fan kijkt inmiddels reikhalzend uit naar een vervolg met hoofdpersonages Will Trent en Sara Linton, maar ook het verhaal van Claire Scott die geconfronteerd wordt met de verdwijning van haar zusje, scoort goed. Verder treft de lezer nog twee thrillers aan in de top tien, namelijk Costa del Sol van Suzanne Vermeer en Lieve Mama van Esther Verhoef.

Nieuwe binnenkomer in de lijst wat betreft thrillers is Nora Roberts die in haar thriller Duistere harten liefde en spanning samenbrengt. In dit verhaal maakt de lezer kennis met de gevierde kunstenares Clare Kimbell die ondanks haar succes geplaagd wordt de nachtmerries ontstaan door haar vaders zelfmoord. Ondertussen bouwt ze een band op met sherrif Cameron Rafferty, die verliefd is op Clare sinds de middelbare school. Als het dorp wordt opgeschrikt door een moord, wordt het duidelijk dat dit te maken heeft met de terugkeer van Clare. Is hun liefde sterk genoeg om deze gebeurtenissen te doorstaan?

Hier vind je de volledige lijst van de Bestseller 60.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Wat is er toch met al die meisjes?

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken