Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Wat waren we dichtbij!

door Hebban Crew 37 reacties
Tijdens de laatste dag van oktober gingen we een uitdaging aan. Voor het eerst in ons driejarige bestaan maakten we kans op een half miljoen bezoekers in één maand tijd. We tikten bijna de 500.000 bezoekers aan, maar zijn ontzettend trots op alle reacties en mooie cijfers. Dit zijn de winnaars van de boekenprijzen die we weggaven!
Nog één keer het succes van Hebban in cijfers

 • Hebban verwelkomde op 29 oktober 2017 haar 135.000ste lid.
 • Zij hebben gezamenlijk meer dan 910.000 boeken op hun 'gelezen'-boekenplank staan waarvan iets meer dan 78.000 favoriete boeken.
 • Sinds de opening door Tess Gerritsen op donderdag 29 mei 2014 werden er 37.974.189 - bijna 38 miljoen! - pagina's op Hebban bekeken door iets meer dan 5 miljoen bezoekers.
 • Zo'n 60 duizend boeken op Hebban bevatten één of meer waarderingen, een kleine 24.000 titels hebben ook een recensie.
 • In totaal telt Hebban ruim 777.000 waarderingen en meer dan 92.000 recensies.
 • Er staan bijna anderhalf miljoen boeken op de persoonlijke boekenplanken van de Hebban-lezers.
 • Mannen die vrouwen haten van Stieg Larsson is het meest gelezen boek op Hebban (2.643 keer).
 • Met 1.030 vermeldingen staat Ik ben Pelgrim van Terry Hayes op de meeste 'wil ik lezen'-boekenplanken.
 • Het meisje in de trein van Paula Hawkins heeft 174 recensies en is daarmee de meest besproken titel op Hebban. Met 2.202 ratings is het debuut van Hawkins ook het boek met de meeste waarderingen.
 • Karin Slaughter is de auteur met de meeste volgers (4.954).
 • Lezer Carola Stevens heeft 10.071 boeken op haar boekenplanken staan, waarvan ruim 9.600 op 'wil ik lezen' en zij is daarmee de meest leestlustige lezer.
 • Lezer Foxytje heeft 2.828 boeken op 'gelezen' staan en zij is daarmee de meest belezen Hebbanlezer.
 • J.K. Rowling is de meest gelezen auteur op Hebban. De boeken uit haar omvangrijke oeuvre werden 14.635 keer gelezen door de Hebban-lezers. 
 • Er staan 4.642 boeken van Karin Slaughter op de 'wil ik lezen'-boekenplanken. 
 • Simone van der Vlugt heeft met 597 beoordelingen de meeste recensies over haar boeken verzameld.

 

En dit zijn de winnaars!

"Er zou een waarschuwing op de homepage kunnen staan...iets van zeer verslavend of zo. Want dat is Hebban, verslavend! Maar wel een heel prettige en gezonde verslaving. Ideeën voor mijn nog te lezen lijst (die langer en langer wordt), deskundige kennis van medewerkers en medelezers, verdieping door middel van de leesclubs, gezelligheid in het digitale We Love Feelgood café, inspiratie om eens uit je comfortzone te lezen, achtergrondinformatie over auteurs, participatie van diezelfde auteurs, leuke winacties....en meer van dit soort zaken. Dat is Hebban de afgelopen 2 jaar voor mij geworden. #brown"

Het gesigneerde exemplaar van Origin van Dan Brown gaat naar: Silvia Arntz

 

"Ik hou van boeken en ben bij Hebban in de online wereld van boeken terechtgekomen, ik heb me genesteld en ben niet van plan om mijn plekje te verlaten. Ik hou van de blogs en van de columns, ik hou van de interviews en de diversiteit van artikelen. Ik hou van de leesclubs en de blogspots. Ik hou van de lijstjes en de recensies. Ik hou van de give-aways en van de gezelligheid. Ik hou van de auteurs en van de volgers. Ik hou van nieuwe boeken en van oude boeken. Ik hou van thrillers en van romans, en ook van de andere (zonder alles in hokjes te stoppen). Ik hou van schrijven voor We love feelgood, Ik hou van schrijven voor Er was eens en ook voor Boeken over boeken. En ik hou van lezen! Is er iets waar ik niet van hou? Ja, ik hou er niet van als een prachtig boek Uit is…..
#hanks"

Het gesigneerde exemplaar van Uncommon Types van Tom Hanks gaat naar: Marieke Scheers

 

"Hebban is supertof, omdat ik hierdoor veel nieuwe leuke boeken heb ontdekt. Als ik in de boekhandel ben en op zoek ben naar de recensies van een bepaald boek, dan ga ik direct naar hebban.nl. Deze site heeft me dus fantastisch geholpen. Daarnaast zijn de leesclubs ook waanzinnig leuk. Kortom Hebban is een geweldige boekensite! #Green"

Het gesigneerde exemplaar van Turtles All the Way Down van John Green gaat naar: Tina Awesomebookloverblog

 


De Penguin-mokken zijn gewonnen door: Guido Goedgezelschap, Raywoman, kite, veravb, Ineke de Jong.
Winnaars, gefelicteerd! Stuur je adresgegevens naar vandaag@hebban.nl en dan komen de prijzen zo snel mogelijk jullie kant op.Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Wat waren we dichtbij!

 

Gesponsorde boeken