Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Wat wil jij vragen aan Bettina Storks?

door Julia Berendse 2 reacties
Onlangs verscheen de debuutroman Het huis aan de rand van de hemel van Bettina Storks. De Feelgood Leesclub is inmiddels op dreef met dit disussieboek. Benieuwd naar wie de auteur achter deze enorme hit is? Stel een vraag aan de Duitse Bettina Storks!

STEL EEN VRAAG
Heb jij een brandende vraag voor auteur Bettina Storks? Plaats hier in een reactie jouw vraag aan deze schrijfster. Je mag je vraag gewoon in het Nederlands plaatsen. Inzenden kan tot 25 juni 2015. 

De redactie van de Feelgood Leesclub maakt een selectie van de 10 leukste vragen, die aan Bettina Storks zullen worden gesteld. Haar antwoorden lees je binnenkort terug op de Hebban Feelgood portal én natuurlijk op de Feelgood Leesclub Page. 

OVER HET HUIS AAN DE RAND VAN HEMEL

Lizzy Tanner leidt een gelukkig leven met haar gezin. Ze hebben geen geldproblemen en als het nodig is schiet Lizzy's grootvader Bodo - het hoofd van een horlogedynastie in Baden - te hulp. Aan dit zorgeloze, luxe leven komt een einde als Bodo sterft. Niet alleen heeft hij het landgoed van de familie in de Vogezen aan twee totale vreemden nagelaten, ook heeft hij Lizzy een opdracht gegeven vanuit het graf: zoek naar de waarheid. Zorg dat er gerechtigheid komt. Haar zoektocht leidt naar de jaren dertig. En wat Lizzy ontdekt zal haar familie in een nieuw daglicht plaatsen. Ze zal moeten kiezen tussen vertrouwen en smaad, waarheid en vergeving, tussen haar familie en de overtuiging wat juist is. 
Lees een fragmentOver de auteur

Julia Berendse

59 volgers
86 boeken
9 favoriet


Reacties op: Wat wil jij vragen aan Bettina Storks?

 

Gerelateerd

Over

Bettina Storks

Bettina Storks

Bettina Storks, geboren in 1960 in het Duitse Waiblingen, woont in Bodman-Ludwig...

Hebban Spots

Hebban Feelgood Leesclub

471 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken