Hebban vandaag

Leesclubs /

Wat zou jij willen vragen aan Jackie van Laren?

Onlangs verscheen het eerste deel in de Q-trilogie, Zin, van Jackie van Laren. De Feelgood Leesclub is inmiddels op dreef met dit disussieboek. Benieuwd naar wie de auteur achter deze roman is? Deze week kun je Jackie van Laren het hemd van het lijf vragen. Jackie zal alle vragen persoonlijk beantwoorden onderaan dit artikel.

STEL EEN VRAAG
Heb jij een brandende vraag voor auteur Jackie van Laren? Plaats hieronder in een reactie jouw vraag aan deze schrijfster. Inzenden kan tot 20 augustus 2015. 

De redactie van de Feelgood Leesclub maakt een selectie van de leukste vragen, die binnenkort op de Feelgood Leesclub Page speciaal worden uitgelicht (alleen bij voldoende inzendingen).  

OVER ZIN
Nina de Wit gaat een maand lang werken voor de wereldberoemde, schathemelrijke trance-dj en producer Wessel Quist, bijgenaamd Q. Hij is een vreselijk aantrekkelijke player met een absurd drukke agenda en hij heeft een personal assistent nodig. Nina is grootgebracht door vrijgevochten kunstzinnige hippie-ouders en ze wil niets liever dan zich ontworstelen aan dat verleden. Een baan, een huis en een man zijn haar ideaal. Q, ongenaakbaar, ongrijpbaar, voortgedreven door een geheim uit zijn verleden, is precies het soort man dat ze niet zoekt. Maar daar trekt Q zich niets van aan…Over de auteur

Julia Berendse

59 volgers
86 boeken
9 favoriet


Reacties op: Wat zou jij willen vragen aan Jackie van Laren?

 

Gerelateerd

Over

Jackie van Laren

Jackie van Laren

Schrijft boeken en leest er ook een heleboel :-)

Hebban Spots

Hebban Feelgood Leesclub

471 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken