Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Waumans & Victoria: jij kan erbij zijn!

Literair Productiehuis Wintertuin organiseert op 25 april een nieuwe editie van Waumans & Victoria's Groot Internationaal Variété Spektakel. Een literaire talkshow in De Brakke Grond in Amsterdam, met als hoofdgasten Connie Palmen en Wilfried de Jong. Hebban is aanwezig, maar ook jij kunt erbij zijn!

Waumans & Victoria is een laagdrempelige show waarin de schrijvende gastheren Rob Waumans en Ivo Victoria zowel gevestigde auteurs als jong talent verleiden om de verhalen achter hun boeken en hun schrijversschap prijs te geven. Het achterste van hun tong, dat willen de heren zien.

De literaire talkshow bestaat uit wisselende rubrieken, met elk hun eigen invalshoek. Connie Palmen zal aanschuiven bij het Extravaganzenbord, met haar nieuwste roman Jij zegt het als inzet. Deze roman staat op de shortlist van de Libris Literatuurprijs, waarvan de winnaar een dag na Waumans & Victoria bekend wordt gemaakt. De Vlaamse auteur Paul Baeten Gronda zal geheel in Italiaanse stijl aan een vragenvuur worden onderworpen over het leven en schrijven in Borgosesia, in de Italiaanse Alpen. Roos van Rijkswijk debuteerde in februari met haar roman Onheilig en zal hierover vertellen. Van Wilfried de Jong verschijnt een aantal dagen voor de talkshow de verhalenbundel Zweefduik, waarmee hij afscheid neemt van de sportverhalen en waaruit hij zal voordragen. De Vlaamse indie-artiest Douglas Firs zal deze avond de muziek verzorgen, maar ook one-woman showband Milena Haverkamp, de vaste sidekick van de show, is weer van de partij.

Waumans & Victoria belooft zowel voor veellezers als voor lezers die in jaren geen boeken meer hebben aangeraakt een wervelende show te worden!

Nog even op een rijtje:

Waumans & Victoria
Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond, Amsterdam
20.30 u (deuren vanaf 20.00 u open)
kaarten: €3 tot €10 (bij online aankoop €2 goedkoper)
Meer info: waumansvictoria.comWin toegangskaartjes!

Wil jij Waumans & Victoria's Groot Internationaal Variété Spektakel op 25 april bijwonen? Op Hebban maak je kans op toegangskaartjes! Doe mee met de actie om kans te maken!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Waumans & Victoria: jij kan erbij zijn!

 

Gerelateerd

Over

Rob Waumans

Rob Waumans

Rob Waumans (Alkmaar, 2 mei 1977) is een Nederlandse schrijver. Hij debuteerde ...

Ivo Victoria

Ivo Victoria

Ivo Victoria (1971) emigreerde in de zomer van 2002 vanuit Antwerpen naar Amster...

Connie Palmen

Connie Palmen

Connie Palmen debuteerde in 1991 met haar roman De wetten. Het boek werd bekroon...

Wilfried de Jong

Wilfried de Jong

Wilfried de Jong is schrijver, televisie- en theatermaker. In 2000 debuteerde hi...

Paul Baeten Gronda

Paul Baeten Gronda

Paul Baeten Gronda (1981) is een Vlaamse schrijver en column...

Roos van Rijswijk

Roos van Rijswijk

Roos van Rijswijk (1985) debuteerde in 2016 met de roman Onheilig, die werd bekr...

Hebban Spots

Literair Productiehuis Wintertuin

18 volgers

Wintertuin is een literair productiehuis. Dat betekent dat het bij ons gaat over schrijven. We organiseren literatuurfestivals, we maken literaire voorstellingen, we geven workshops, we publiceren...

Gesponsorde boeken