Hebban vandaag

Nieuws /

Zelfhulpgoeroe Wayne Dyer overleden

Zelfhulpgoeroe Wayne Dyer is zaterdag 29 augustus op 75-jarige leeftijd overleden in Maui, Hawaii. De Amerikaanse auteur van tientallen zelfhulpboeken leed aan leukemie, maar het is onduidelijk of hij ook aan deze ziekte is overleden.

Van zijn bestseller Niet morgen, maar nu (1976) zijn wereldwijd 35 miljoen exemplaren verkocht. In Nederland is dit boek nog immer leverbaar, in inmiddels de 54e druk. In Niet morgen, maar nu toont hij ons dat we allemaal een achilleshiel hebben die ons tegenhoudt. Zijn advies is om ons niet te laten stoppen door moeilijke situaties, het heft in eigen handen te nemen en ons minder zorgen maken over wat anderen van ons denken. Naast dit succesvolle eerste boek schreef hij onder andere Leef in balans, waarin hij de lezer 9 manieren aanreikt om je gewoontes in evenwicht te brengen met je verlangens en voor kinderen Het gaat om de binnenkant - 10 geheimen over geld en overvloed.

Zijn jeugd bracht hij door in weeshuizen en in pleegzorg, maar dat kon hem niet tegenhouden in zijn latere leven. Dyer was decennialang een van de bekendste spiruele leiders en bereikte met zijn optredens in talkshows, zijn boeken en zijn speeches miljoenen mensen. Naast zijn succesvolle publicaties had hij drie onsuccesvolle huwelijken en werd hij meerdere keren aangeklaagd voor plagiaat.

De cirkel is rond
Op 28 augustus 2014 verscheen het laatste boek van de hand van Dr. Wayne Dyer: De cirkel is rond. Dyer kijkt terug op zijn veelbewogen leven en geeft aan de hand van persoonlijke verhalen, anekdotes en ontboezemingen inzicht in de levenslessen of de synchroniciteit die daarmee verbonden zijn. Hij stelt dat niets in het leven voor niets is geweest.

Zijn familie kondigde vannacht zijn overlijden aan.(Bron: NOS en NBC)Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

425 volgers
426 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Zelfhulpgoeroe Wayne Dyer overleden

 

Gerelateerd

Over

Wayne Dyer

Wayne Dyer

Wayne Dyer (1940 - 30 augustus 2015) was een Amerikaans schrijver en psychothera...

Gesponsorde boeken