Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Week van de Debutant Boekentipper: deze week tippen we alleen debuten!

door Hebban Crew 10 reacties
Het is de Week van de Debutant en wat is een betere manier om debuten te promoten dan de Hebban Boekentipper alleen nog maar debuten te laten spuien! Vraag deze week een Boekentipper aan en de recensenten, genreambassadeurs, boekverkopers en lezers in de vier hulplijnen zullen je met raad en daad terzijde staan. De Boekentipper heeft ook twee leuke nieuwe features, neem snel een kijkje!

De Hebban Boekentipper | Word Boekentipper! | Uitgelichte Boekentippertips | Mijn Boekentippertips

De Boekentipper  

Om gebruik te maken van de Hebban Boekentipper heb je enkel een (gratis) account op Hebban nodig. Vertel ons welke drie boeken tot jouw favorieten behoren, vertel iets over de genres die je graag leest (of juist niet), geef aan of je graag een debuut getipt wilt hebben, kies een hulplijn en de boekentippers bedenken een passende en vooral verrassende boekentip! Je kunt binnen enkele werkdagen een reactie verwachten. 

Naar de Hebban Boekentipper 

Nieuw: bedank je Boekentipper

Er werd ons door lezers vaak gevraagd hoe ze in contact konden komen met hun boekentipper om ze hartelijk te bedanken voor de leesadviezen. Buiten een algemeen topic om bestond die optie nog niet, maar we hebben goed geluisterd naar al die verzoeken en sinds vorige week kun je onder de ontvangen Boekentipper reageren!

Nieuw: al je Boekentippertips verzameld

Ook nieuw is het plekje in je profiel onder Aanbevelingen waar je al je ontvangen Boekentippertips verzameld ziet. Ben je de mail dus kwijt, is hij in de spambox verdwaald of wil je graag nog eens grasduinen tussen de door de tijden heen ontvangen tips, dan kun je ze daar altijd terug vinden. Klik op een boekcover om bij de tippertekst te komen.

Word Boekentipper

Vind jij niets leuker dan anderen voorzien van passende leestips, word dan zelf boekentipper in onze lezers-hulplijn! Kijk hier hoe je dat doet en wat je ervoor nodig hebt.Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Week van de Debutant Boekentipper: deze week tippen we alleen debuten!

 

Gesponsorde boeken