Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Hebban vandaag

Leesclubs /

Week van de Leesclub | Enquete

door Hebban Crew 59 reacties
Van 28 januari tot en met 3 februari is het zover, dan start de Week van de Leesclub, met als motto Iedereen kan lezen met een leesclub. Deze themaweek heeft als doel om lezers te stimuleren met anderen over boeken in gesprek te gaan door deel te nemen aan leesclubs. Graag willen we van jou weten wat jij vindt van leesclubs, welke ervaringen je hebt, offline of online. Vul de enquete in en maak kans op het Hebban Leesclubboek van het Jaar.

Van de resultaten van de enquete doen we tijdens de Week van de Leesclub uitgebreid verslag.

In de enquete gaan we uit van een interesse in leesclubs, je hoeft niet per se (al) lid te zijn van een leesclub om hem in te kunnen vullen. Waar we 'reguliere leesclub' noemen, wordt een leesclub bedoeld waarbij de deelnemers samenkomen op lokatie. De tegenhanger is de online leesclub, zoals je die op Hebban of elders kent.

Het invullen van de enquete duurt ongeveer 5 tot 15 minuten. We horen natuurlijk graag de leukste verhalen en ervaringen in de open vragen, maar die hebben we optioneel gelaten om ook een snelle route door de enquete mogelijk te maken. De enquete is in te vullen tot en met 25 januari. Alleen als je kans wilt maken op het Hebban Leesclubboek van het Jaar, hoef je naam en mailadres in te vullen. Anders kun je die velden overslaan.

De enquete is afgelopen. De resultaten vind je terug tijdens de Week van de Leesclub.

Fill out my online form.

Week van de Leesclub

28 januari tot en met 3 februariOver de auteur

Hebban Crew

2387 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Week van de Leesclub | Enquete