Hebban vandaag

Nieuws /

Laatste dag: Welk boek pakte jou deze zomer? Stem en maak kans op 200 euro aan boeken!

door Hebban Crew 28 reacties
Als afsluiting van drie maanden #zomerlezen gaat Hebban op zoek naar het mooiste zomerboek van 2022! Stem op hét boek waar jij deze zomer het meest van genoten hebt, dat je van je sokken blies, je het meest verraste of waar je met veel plezier aan terugdenkt. Moeite met kiezen? Geen probleem. Je kunt maar liefst vijf boeken nomineren voor Zomerboek van het Jaar.

Heel veel Nederlanders willen graag lezen, maar het komt er gewoon niet van. De zomer is wat dat betreft hét moment om een boek te pakken, of dat nou op je tuinstoel, op het strand of aan het zwembad is. De campagne Zomerlezen helpt daarbij door mensen tips te geven: er is tenslotte een zomerboek voor iedereen!

LEES OOK: Welk boek uit de Top 25 pak jij deze zomer?

Ook Hebban stond de afgelopen maanden in het teken van Zomerlezen met heel veel lees(zin)inspiratie. In juni was er de Nederlandse Thriller Tiendaagse, met natuurlijk een speciale plek voor de winnaar van de Hebban Thrillerprijs. In juli organiseerde Hebban in samenwerking met queer lifestylemagazine Winq en Het Parool de Regenboog 100, de verkiezing voor de honderd mooiste LHBTIQ+-boeken aller tijden. De komende weken sluiten we de zomer feestelijk af met de verkiezing 'Welk boek pakte jou deze zomer?'

Zomerboek van het Jaar 2022

Als afsluiting van drie maanden #zomerlezen gaat Hebban op zoek naar het mooiste zomerboek van 2022. Stem op hét boek waar jij deze zomer het meest van genoten hebt. Je kunt maar liefst vijf boeken nomineren voor Zomerboek van het Jaar, dus keuzestress hoef je niet te hebben!

Staat jouw favoriete boek er niet tussen? Voeg het boek hier toe, vanaf de volgende dag kun je er dan op stemmen. Meedoen kan tot en met 30 augustus.

Bij manipulatie van stemmen kan een titel gediskwalificeerd worden

Stem en win

Door te stemmen op jouw favoriete zomerboek maak je kans om voor € 200 boeken te kiezen bij je eigen boekhandel! Meedoen doe je zo:

  1. Stem op jouw favoriete zomerboek(en)
  2. Vul het winactieformulier volledig in
  3. Kies je favoriete boekhandel als je dat nog niet hebt gedaan

Stem op je favoriete zomerboek! Al gestemd? Naar de winactieOver de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Laatste dag: Welk boek pakte jou deze zomer? Stem en maak kans op 200 euro aan boeken!

 


Gesponsorde boeken