Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Werk in uitvoering op Hebban

door Sander (Hebban Crew) 15 reacties
Er wordt momenteel achter de schermen hard gewerkt aan een aantal ingrijpende vernieuwingen (en verbeteringen) van de site. In dit bericht lichten we een tipje van de sluier op over wat je de komende periode op en van Hebban kunt verwachten.

Ebook prijs alerts

Lees je (ook) ebooks, dan is dit echt wat voor jou! Zet de boeken die je graag wilt lezen op je 'Wil ik lezen'-boekenplank. Vink in je profiel onder Hebban alerts en notificaties 'ebook voordeel' aan en je ontvangt automatisch een email wanneer een boek dat je wilt lezen (aanzienlijk) in prijs is gedaald. De eerste alerts worden deze week al verzonden!

Nieuwe redactionele homepage

Hebban krijgt een compleet nieuw gezicht. In de eerste fase werken we aan een gloednieuwe redactionele homepage, een duidelijker navigatiemenu en een sterk verbeterde zoekmachine. Dit doen we zodat je nog eenvoudiger het laatste nieuws en verdiepende artikelen op de site kunt vinden. De homepage kan op smaak gemaakt worden door middel van filters, zodat je zonder veel afleiding vooral de artikelen ziet waarin je geïnteresseerd bent. De filters kun je natuurlijk opslaan in je persoonlijke profiel op Hebban. In de tweede fase volgt een overzichtspagina waarin je alle activiteiten van onze community kunt zien. De algemene homepage wordt dan ook onder handen genomen. Fase 1 wordt eind deze week geïmplementeerd. Begin augustus moet het hele project zijn afgerond.

Persoonlijke leestips van onze experts

Deze maand kon je al gebruik maken van de Spannende Zaken boekentipper waarin meer dan 160 bibliotheken samenwerken om op basis van jouw favorieten een leesadvies te geven. Vanaf deze zomer staan onze eigen experts voor je klaar om je een leestip op maat te geven in jouw geliefde genre(s). We houden je via onze nieuwsbrieven op de hoogte!

Mijn Hebban

Het hart van jouw Hebban is Mijn Hebban. Hier krijg je alle berichten gepresenteerd van de auteurs, recensenten en lezers die je volgt en over alle genres die je interessant vindt. Ook kun je je eigen boekenplank inrichten. Deze persoonlijke omgeving ondergaat binnenkort een complete metamorfose waardoor je met nog veel meer gemak eigen boekenplanken en -lijsten kunt aanmaken en delen met anderen. Ook kun je straks met een druk op de knop vertellen wat je op dit moment aan het lezen bent (en wat je er tot nu toe van vindt).

Komt er ook een App? Ja!

Dat is een van de meest gehoorde vragen. Komt er ook een App voor Hebban? Jazeker, die komt er. Maar voordat we die gaan bouwen, horen we graag van jou wat je hoopt terug te vinden in een Hebban App op je smartphone of tablet. Gebruik dit formulier om ons te voorzien van feedback. Kies in het formulier bij categorie voor 'Hebban App'. Je kunt met dit zelfde formulier ook andere tips voor Hebban naar ons toe sturen. Alvast bedankt voor het meedenken! Samen maken we de grootste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen nóg leuker. En beter!

 Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1056 volgers
472 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Werk in uitvoering op Hebban

 

Gesponsorde boeken