Hebban vandaag

Listmania /

Wie het kleine niet eert... Tijd voor een novelle!

door Hebban Crew 40 reacties
Novelles lezen doe je voor categorie 7 van de Hebban Reading Challenge, 'Lees eens wat minder (woorden)'. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer redenen om een kort boek op te pakken. Zo zijn ze heel geschikt voor het einde van het jaar als je nog enkele boeken onder je leesdoel zit. Maar de belangrijkste reden om voor een novelle te gaan is natuurlijk omdat het een knappe prestatie is een compleet sluitend verhaal op te zetten in ongeveer 100 pagina's.

Er bestaat geen officieel aantal pagina's of woorden dat een verhaal tot een novelle maakt. Voor sommigen is dat onder de 100 pagina's, voor een ander rond de 100 pagina's, of mag er zelfs tot 150 pagina's gegaan worden voordat de novelle een boek wordt. Omdat we graag voor ieder wat wils tippen, hebben we onderstaande novelles uit 2020 verdeeld in drie categorieën.

Je kunt er zelfs nog een mini-challenge van maken om jezelf extra uit te dagen, voor het geval de druk van de naderende 31 december-deadline nog niet voldoende voor je is. Lees een novelle uit elk segment van deze tiplijst!

Naar de Reading Challenge checklist Ook meedoen met de Reading Challenge? Of aan de Challenge voor 2021?

Kort: Onder de 100 pagina's

Medium: Tussen de 100 en 125 pagina's

Lang: Tussen de 125 en 150 pagina's

Welke novelle lees jij voor je Reading Challenge?Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Wie het kleine niet eert... Tijd voor een novelle!

 

Gerelateerd

Overig

Lees een novelle

op 15 november 2019 door Hebban Crew 19 boeken 5 volgers 13 reacties