Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Wiegelied - luister je mee?

In het laatste dagen van de succesvolle Week van het Luisterboek gaan we iets heel nieuws doen, een luisterclub! Lees Wiegelied van Cilla & Rolf Börjlind gratis in de Hebban Luisterboeken-app en bespreek het boek én het fenomeen luisterlezen met je medelezers in de allereerste luisterclubspot.

Voor deze leesclub hoef je je niet in te schrijven. Het luisterboek Wiegelied is vanaf zaterdag 27 mei in zijn geheel en gratis een maand lang te beluisteren in de Hebban Luisterboeken-app. We gaan de eerste twee weken genieten van het boek terwijl we met elkaar praten in de luisterclub over luisterlezen in het algemeen en (spoilervrije!) eerste ervaringen met het boek of herinneringen aan de eerdere delen van de Rönning & Stilton-reeks van het Börjlind-auteursduo. Daarna valt, onder de bezielende leiding van de aangewezen leesclubcoördinator, een discussie aan de hand van een serie vragen. We eindigen met het schrijven van een recensie op Hebban.

Ben jij een Börjlind-fan en vind je dit een geweldig leuk idee? Dan meld je je even aan met een voorstelberichtje in 'Ik luister Wiegelied'. Zet het boek op je 'Nu aan het lezen'-plank (of start stiekem alvast met het luisterfragment op de boekpagina).

Ga naar Luisterclub Wiegelied


Wiegelied - Rönning & Stilton #4

In Småland wordt een graf ontdekt met daarin het lichaam van een jongen wiens keel is doorgesneden. Het team van commissaris Mette Olsäter, met daarin de jonge rechercheur Olivia Rönning, gaat naar de plaats delict om de moord te onderzoeken. In de buurt van het graf wordt een mes gevonden met een inscriptie die erop wijst dat de jongen het slachtoffer is van een Roemeense criminele organisatie.

Tom Stilton biedt zijn hulp aan bij het onderzoek en wordt samen met Olivia naar Boekarest gestuurd om te achterhalen wie de jongen en zijn moordenaars kunnen zijn. Ze komen een verdachte organisatie op het spoor. Hun onderzoek blijft echter niet onopgemerkt en algauw verkeren ze in levensgevaar.

Wiegelied is het vierde deel in deze reeks, na Springvloed, De derde stem en Zwarte dageraad.

Lees een luisterfragment op de boekpagina


Luisterboeken op Hebban

Wist je dat je, indien beschikbaar, een luisterfragment kunt luisteren op de Hebban boekpagina? En in je recensie kunt aangeven dat je een luisterboek 'las'?

Wist je ook dat we een heel Hebban Kanaal hebben, alleen voor luisterboeken?


De Hebban Luisterboeken-app

Heb jij De Hebban Luisterboeken-app nog niet, dan kun je die hier gratis downloaden:

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor AndroidOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Wiegelied - luister je mee?

 

Gerelateerd

Over

Cilla & Rolf Börjlind

Cilla & Rolf Börjlind

Cilla en Rolf Börjlind behoren tot de meest gevierde en bekroonde scen...

Hebban Spots

Luisterclub Wiegelied

18 volgers

Welkom bij de allereerste luisterclub op Hebban. De thriller Wiegelied van Cilla & Rolf Börjlind (Uitgeverij A.W. Bruna) is de komende maand gratis in de Hebban Luisterboekenapp te beluisteren. ...

Gesponsorde boeken