Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Win de spannende boeken van Meridiaan Uitgevers!

Juni - De Maand van het Spannende Boek loopt alweer bijna ten einde: de moordzaken zijn opgelost, de gegijzelden zijn weer veilig thuis en de misdadigers zitten achter slot en grendel. Om die whodunit-spanning nog eventjes vast te houden, verloot Hebban twee paketten met daarin drie snoeispannende boeken van Meridiaan Uitgevers.

Het boekenpakket bestaat uit Hotel Arcadia van Sunny Singh, Het labyrint van Sigge Eklund en Het duistere dal van Thomas Willmann.

Hotel Arcadia is een snoeispannende roman waarin Sam, een stoere oorlogsfotografe, en Abhi, de doodsbange hotelmanager, gevangen zitten in een luxueus hotel waar een groep terroristen dood en verderf zaait.
Het labyrint
is een psychologische roman uit Scandinavië, waar je in het hoofd kruipt van vier volwassenen uit de meest nabije omgeving van de grote afwezige in het verhaal: Magda, het spoorloos verdwenen meisje.
Dan is er de ijzingwekkende, beklemmende roman Het duistere dal: een alpenthriller waarin een vreemdeling onderdak zoekt in een geheimzinnig dal, ingeklemd door machtige bergen. Maar dan verongelukt de jongste zoon van de Brennerfamilie. Een tweede zoon wordt teruggevonden in een beek...

Wil jij kans maken op dit pakket met spannende Meridiaan-boeken? Doe mee met de giveaway!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Win de spannende boeken van Meridiaan Uitgevers!

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken