Hebban vandaag

Community /

Win een Hebban 1000-poster voor jou én een vriend(in)!

door Hebban Crew 15 reacties
Eind mei 2022 hebben wij voor de vijfde keer de Hebban 1000 bekendgemaakt, de duizend mooiste boeken aller tijden volgens de Hebban lezerscommunity. Deze prachtige en enorme lijst vol oude en nieuwe boeken in alle genres is af te vinken op Hebban, maar natuurlijk blijft iedereen hopen op een tastbaar aandenken. En dat is er nu, in een zeer exclusieve winactie! Gedurende de maand augustus maak je wekelijks kans op een exclusieve Hebban 1000-deurposter voor jou en een vriend(in).

Geïnspireerd op de top 2000 van NPO Radio 2 stelt Hebban sinds 2018 jaarlijks de Hebban 1000, de duizend mooiste boeken aller tijden, samen. Deze lijst der lijsten komt tot stand door de vele duizenden toplijstjes gemaakt door Hebban-leden.

De Hebban 1000 richt zich alleen op Nederlandstalige boeken (oorspronkelijk en vertaald). Van jeugdboeken tot thrillers, van non-fictie boeken tot feelgood en van fantasy tot zware literatuur. De vijfde editie van de Hebban 1000 is eind mei 2022 gepubliceerd, met De ontdekking van de hemel van Harry Mulisch voor het eerst op nummer 1. Deze lijst van duizend boeken is af te vinken op Hebban. Als je Hebban al gebruikt, dan staan al je Gelezen boeken al in de Hebban 1000 afgevinkt.

De Hebban 1000-poster is bijna 1,5 meter lang en bevat alle duizend titels van de Hebban 1000 van 2022.

Naar de afvinklijst van de Hebban 1000 van 2022

Afbeelding: Boekenbende via Instagram

Win een set deurposters

De deurposters hebben we laten maken voor alle boekhandels in Nederland om in hun winkel op te hangen (en eventueel samen met hun klanten in te kleuren). En natuurlijk heeft iedereen in ons recensententeam een poster ontvangen. Hier en daar lekte er een leuk plaatje van uit, wat ons direct mail opleverde. 'Hoe kom ik aan die poster?!'. Ze zijn beperkt gedrukt en niet voor de consument beschikbaar, maar ... in augustus wel een heel klein beetje! Het laatste restje posters willen we graag delen met jullie, de lezerscommunity. Elke week in augustus openen we een winactie waarin je een set deurposters kunt winnen, eentje voor jezelf en eentje om weg te geven.

Tip: in augustus volgt ook nog een winactie voor een set Hebban 1000-deurposters op onze social media-kanalen, dus wil je extra veel kans maken, houd dan een oogje in zeil op onze Instagram.

Hoe werkt het?

  1. Je springt vijf minuutjes van blijdschap rond omdat je kans kunt maken op deze ontzettend gave deurposter
  2. Je denkt een dag na over wie je nu in hemelsnaam die tweede poster moet schenken
  3. Je overweegt kort om twéé deuren in je huis te behangen met de poster, maar je voelt je al snel schuldig
  4. Je vult het winactieformulier in en geeft antwoord op de elke week wisselende vraag die daarin wordt gesteld
  5. Je werkt snel je Hebban 1000-lijst bij en maakt leesplannen om meer van deze lijst der lijsten af te kunnen vinken

De kleine lettertjes: je kunt elke week weer meedoen (je kunt niet vaker dan een keer winnen). De winnaars worden na het einde van augustus bekendgemaakt en de posters worden ook dan verzonden. En ja, je mag eerst je Hebban 1000-lijst bijwerken. We kijken niet wie de meeste titels heeft afgevinkt.

Ja, ik wil kans maken op deze geweldige deurposter!

De tweede winactie sluit op maandag 15 augustus om middernacht en de derde opent op dinsdag 16 augustus om 07.00 uur.Over de auteur

Hebban Crew

2343 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win een Hebban 1000-poster voor jou én een vriend(in)!

 

Doe mee

Win alweer een Hebban 1000-poster voor jou én een vriend(in)!

nog 1 dag 12 reacties

Eind mei 2022 hebben wij voor de vijfde keer de Hebban 1000 bekendgemaakt, de duizend mooiste boeken aller tijden volgens de Hebban lezerscommunity. Maak nu kans op een exclusieve Hebban 1000-deurposter!
Deze prachtige en enorme lijst vol oude en nieuwe boeken in alle genres is af te vinken op...

Doe direct mee!

Gerelateerd