Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Win een Helen Vreeswijk-boekenpakket!

door Lindy (Hebban Crew) 2 reacties
Een groot aantal van de populaire jeugdthrillers van Helen Vreeswijk verscheen al in een nieuw jasje. Nu ligt ook 'Leugens' met een nieuw omslag in de winkel te pronken. Om dat te vieren mag Hebban Young Adult een fantastisch pakket weggeven van zes Vreeswijk-boeken. Lees gauw verder om te zien hoe je kans maakt op deze geweldige prijs!

Vreeswijks misdaadverhalen zijn vaak gebaseerd op waargebeurde verhalen over ontvoeringen, jeugdbendes, sektes, loverboys, stalkers en drugs. Eerder was de schrijfster werkzaam bij de CRI (Centrale Recherche Informatiedienst), waar ze in 1986 als vingerafdrukdeskundige begon. Haar werk bij de recherche werd dan ook de grootste inspiratiebron voor haar boeken. In een eerder interview op Hebban vertelt ze:

"Ik haal mijn inspiratie uit mijn werk, want mijn verhalen zijn uit de praktijk. Tot 2010 ben ik bij de districtsrecherche werkzaam geweest. Ik vond dat het recherchewerk te veel werd geromantiseerd. In de praktijk is het toch heel anders. [...] Met mijn verhalen probeer ik problemen bespreekbaar en herkenbaar te maken. [...] Mijn boeken zijn een eyeopener voor elke lezer: jong en oud. De verhalen zijn spannend met een snufje humor en geven een kijkje in de keuken van de recherche. Uniek!"

Spannende boeken dus, die op de werkelijkheid zijn gebaseerd! Wil jij kennismaken met het werk van Helen of wil je gewoon heel graag deze mooi vormgegeven reeks titels in jouw boekenkast laten shinen, doe dan snel mee aan deze fantastische giveaway! 

Het Helen Vreeswijk-boekenpakket bestaat uit:

Leugens
De Kick
Chatroom
Loverboys
Overdosis
De Stalker

Om mee te doen aan de winactie klik je op het Giveaway-kader rechts van dit artikel. Succes!Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Win een Helen Vreeswijk-boekenpakket!

 

Gerelateerd

Over

Helen Vreeswijk

Helen Vreeswijk

Helen Vreeswijk (Den Haag, 1961 - 2016) was een Nederlandse auteur van misd...

Gesponsorde boeken