Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Win, lees en recenseer: De Legende van Toran

In het kader van debutantenmaand zetten we op Hebban Fantasy in januari debuutromans binnen de genres fantasy, sciencefiction, horror en aanverwant in de spotlights. Maak kennis met De Legende van Toran van Joshua Telkamp.

Op je 24e debuteren is vroeg. En dan meteen een negendelige reeks plannen is op zijn minst ambitieus. Joshua Telkamp deed het. Met Het einde van de zes dynastieën heeft hij in december het eerste deel van zijn fantasyserie De Legende van Toran uitgebracht. In april 2015 verwacht Joshua het tweede deel van de serie uit te brengen: Het Verdrag van Blentwood 511.

Het einde van de zes dynastieën:
"Het mysterieuze eiland Toran, gelegen tussen Engeland en Ierland wordt al meer dan 500 jaar geregeerd door zes hertogdommen. Ondanks enige opstootjes zijn de verhoudingen altijd zo gebleven, maar dit staat op het punt om te veranderen. Buiten de hertogelijke families zijn er enkele andere families die over het grote geheim beschikken – toverkracht. Stap in deel één van deze nieuwe, legendarische fantasyreeks en wordt meegenomen in het avontuurlijke leven van Brandon D. Bartagon, één van de toekomstige hertogen, in de strijd om de macht over Toran."

We geven je de kans Het einde van de zes dynastieën te winnen. We vragen er een Hebbanrecensie voor in ruil, om Joshua waardevolle feedback van zijn lezers te bezorgen. Doe mee aan de giveaway bij dit artikel, de auteur stelt vijf exemplaren beschikbaar.Over de auteur

Hebban Fantasy

312 volgers
20 boeken
0 favorieten


Reacties op: Win, lees en recenseer: De Legende van Toran

 

Gerelateerd

Over

Joshua J.B. Telkamp

Joshua J.B. Telkamp

Joshua J.B. Telkamp (1990) is als 19-jarige jongen begonnen met schrijven. Hij h...

Gesponsorde boeken