Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Win Nachtdienst, de nieuwe doktersroman

door Hebban Crew 1 reactie
Het heeft even geduurd, maar we hebben weer een leuke giveaway op Hebban Romance. Deze keer maak je kans op Nachtdienst , het debuut van Anya Koek. Het speelt zich af in een ziekenhuis en is een echte guilty pleasure. Nieuwsgierig? Doe dan snel mee!

Over nachtdienst

Medisch Centrum West herleeft! Ergens in Nederland staat het ziekenhuis Roderijck Veste. Onder leiding van directeur Boudewijn vormen internist Ava, ambulancebroeder Stef, cardioloog David, verpleegkundige Lonneke en coassistent Roelof er een hecht team dat met de meest uiteenlopende uitdagingen te maken krijgt. Natuurlijk is er de dagelijkse medische praktijk, van ongelukken tot ernstige ziektes - maar ook krijgt het ambulancepersoneel wel eens te maken met agressie, komen er onverzekerde illegalen binnen op de eerste hulp en moeten er verwaarloosde ouderen en mishandelde kinderen worden opgevangen. Al redden ze soms levens, ook medici zijn maar gewone mensen. Ze worden verliefd, zijn jaloers, ambitieus, bang of ijdel. Kan Ava Stefs onverwachte promotie verkroppen? Lukt het Boudewijn om de verleiding van een affaire met een collega te weerstaan? En weet Lonneke David ervan te overtuigen dat zij de ware voor hem is?

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar dit boek? Dan heb je geluk, want we mogen drie exemplaren weggeven van de uitgever! Doe snel mee!Over de auteur

Hebban Crew

1932 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Win Nachtdienst, de nieuwe doktersroman

 

Gerelateerd