Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Uitslag winactie twee kaarten voor Elfia Arcen

door Hebban Fantasy 25 reacties
In samenwerking met het magische koninkrijk Elfia geeft Hebban Fantasy twee toegangskaartjes voor Elfia Arcen weg.

Elfia is het grootste fantasyevenement van Europa, met jaarlijks 25.000 tot 30.000 bezoekers. In het voorjaar is het magische koninkrijk gesitueerd rond het kasteel van Haarzuilens en op 20 en 21 september ligt het in de kasteeltuinen van Arcen.

Er is weer veel te zien, te doen en te beleven. Er treden een groot aantal bands op, er zijn ridders te paard, een stormtrooperlegioen is aanwezig, je kunt LARPen, workshops volgen, je onderdompelen in andere levensstijlen of tijdperken (middeleeuws, 80 jarige oorlog, steampunk), je laten beschilderen door één van de vele bodypainters of zelfs Quiddich meespelen! Ook zijn er veel kraampjes met boeken, sierraden, LARP benodigdheden, fantasydecoratie en kunst.

Bekijk het programma op de website van Elfia Arcen.

Natuurlijk kijk je de hele dag je ogen uit naar alle prachtige kostuums van de bezoekers. Dat is misschien wel waar Elfia het meest om bekend staat.

De winactie was: reageer onder dit bericht (t/m uiterlijk 7 september) om uit te leggen waarom je graag naar Elfia in Arcen wilt. Als je uitverkoren wordt als winnaar, sturen we je twee kaartjes voor een dag naar keuze (voor twee personen), of voor beide dagen (helemaal alleen voor jezelf!).

De winnaar is nu bekend en het is: Rosalie Zandbergen. Gefeliciteerd!

Neem contact op met Hebban Fantasy en geef aan welke dag je naar Elfia Arcen wilt gaan, dan zorgen we dat je de kaartjes toegestuurd krijgt!

Evenement:
Elfia Arcen, 20 en 21 september

Openingstijden:
Zaterdag: 10.00 – 22.00 uur 
Zondag: 10.00 – 19.00 uur

Locatie:
Kasteeltuinen Arcen
Lingsforterweg 26 Arcen

Kaartjes:
Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je alsnog kaartjes bestellen: Elfia Tickets & ReizenOver de auteur

Hebban Fantasy

312 volgers
20 boeken
0 favorieten


Reacties op: Uitslag winactie twee kaarten voor Elfia Arcen

 

Gesponsorde boeken