Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Auteurs volgen

door Hebban Crew 21 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor het volgen van auteurs.

Auteurs volgen

Op Hebban vind je boeken, heel veel boeken. En waar boeken zijn, zijn auteurs. Op het auteursprofiel kun je niet alleen zien welke boeken allemaal bij deze auteur horen, je kunt een auteur ook volgen. Hierdoor ben jij via updates en nieuwsbrieven beter op de hoogte van hun nieuwe en aankomende boeken, maar ook van activiteit van de auteur zelf. Een auteur kan namelijk zelf ook actief zijn op Hebban en als auteur updates schrijven.

De uitdaging van vandaag
Zoek het auteursprofiel op van jouw favoriete auteur(s) en klik op de 'Volg'-button.

Ben je je favoriete auteurs gaan volgen, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave

Meer inspiratie voor favoriete auteurs.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Auteurs volgen

 


Gesponsorde boeken