Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Boekenblogs en Spots

door Hebban Crew 76 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor boekenblogs en Hebban Spots.

Boekenblogs en Spots

Op Hebban is niet alleen de Hebban Crew aan het woord. Gelukkig niet! We zouden moe worden van onszelf. Lezers kunnen van alles doen op Hebban, waaronder blogs schrijven en Hebban Boekenblogs (de zogenaamde 'spots') bijhouden. Het eerste doe je als je een eenmalige tekst wilt bieden aan de lezerscommunity of eens een keertje de inspiratie voelt borrelen. Het tweede doe je als je echt serieuze ambities hebt als boekblogger en regelmatig artikelen wilt en kunt schrijven.

De uitdaging van vandaag
Ben jij benieuwd naar deze pennenvruchten van je medelezers? Bekijk dan eens de blogs en Boekenblog-artikelen en plaats een reactie! Wist je dat je je favoriete Hebban Boekenblogs ook kunt volgen? Dan krijg je mailnotificaties thuis van elk nieuw artikel dat geplaatst wordt.

Heb jij een leuke blog of een leuk spotartikel gevonden en heb je een reactie geplaatst, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave

Meer inspiratie voor boekenblogs en Spots.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Boekenblogs en Spots

 


Gesponsorde boeken