Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Cadeaulijst

door Hebban Crew 51 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor het maken van een cadeaulijst.

Cadeaulijst maken

Eerder in de Kick-Off Weken besteedden we al aandacht aan het verlanglijstje, een boekenplank vol boeken die je zelf graag wilt hebben, krijgen, aanschaffen. De dagopdracht van vandaag is de Cadeaulijst, een boekenplank voor boeken die je graag voor anderen aan wilt schaffen, om cadeau te doen. Een prachtige aankomende gelegenheid is natuurlijk Valentijnsdag, op 14 februari.

De uitdaging van vandaag
1. Zet een van de boeken hiernaast op je Cadeaulijst door onder de cover op 'Cadeaulijst' te klikken. Deze handeling maakt je Cadeaulijst aan. Had jij al een Cadeaulijst? Dan kun je deze eerste stap overslaan.

2. Zet eventueel ook andere boeken op je Cadeaulijst voor Valentijnsdag (je mag natuurlijk ook zeker een andere gelegenheid in gedachten hebben)

3. Heb je je cadeaulijst gevuld met boeken voor Valentijnsdag, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

(88)
  Cadeaulijst
(215)
  Cadeaulijst
(2809)
  Cadeaulijst
(447)
  Cadeaulijst
(1193)
  Cadeaulijst
(13)
  Cadeaulijst

Meer inspiratie voor de Cadeaulijst-functionaliteit.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Cadeaulijst

 


Gesponsorde boeken