Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | De Hebban Boekenapp

door Hebban Crew 38 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor de Hebban Boekenapp.

Hebban Boekenapp

De website Hebban.nl ken jij natuurlijk. Daar zit je nu op, daar vind je deze geweldige Hebban Reading Challenge 2021 Kick-Off Weken. Maar wist je dat Hebban ook een fantastische app heeft? De Hebban Boekenapp, ontwikkeld door app-ontwikkelaar DTT, werkt aanvullend op de site en is vooral bedoeld om je boekenplanken overal waar je bent te kunnen bekijken en aan te vullen. Sta je in een winkel met een boek in je handen en kun je maar niet beslissen of je het wilt kopen (of misschien per ongeluk al hebt), dan scan je het boek en zie je meteen de waarderingen en recensies van andere lezers. Bovendien ontdek je op de boekpagina of het 'In bezit'-boxje al staat aangevinkt. De inloggegevens voor website en app zijn gelijk en je belandt dus in exact hetzelfde profiel, met dezelfde inhoud. Site en app sluiten perfect op elkaar aan.

De uitdaging van vandaag
Ga naar je appstore (iOS of Android) of (met je telefoon) naar deze pagina en download de Hebban Boekenapp. Scan het boek dat je nu aan het lezen bent en zet het op 'Nu aan het lezen'. Wil je meer weten over de app? Lees de FAQ.

Heb je de Hebban Boekenapp gedownload, een boek gescand en dat op 'Nu aan het lezen' gezet, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave

Meer inspiratie voor de Hebban Boekenapp.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2343 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | De Hebban Boekenapp